Η CD Projekt Red υποσχέθηκε δύο μεγάλα update για το Cyberpunk 2077 ένα τον Ιανουάριο το οποίο ήρθε και ένα τον Φεβρουάριο. Τελικά όπως φαίνεται η εταιρεία δεν θα καταφέρει να τηρήσει το χρονοδιάγραμμα αυτό και το update φεβρουαρίου καθυστερεί.
Με μια νέα απολογία η CD Projekt Red μας εξηγεί πως χρειάζεται περισσότερο χρόνο, εξαιτίας του hack που υπέστη. Το update 1.2 αναμένεται το μεγαλύτερο μέχρι σήμερα οπότε είναι και αυτός άλλος ένας λόγος για την καθυστέρηση. Το patch 1.2 μεταφέρετε για το δεύτερο μισό του Μαρτίου.
θέλαμε πολύ να παραδώσουμε το Patch 1.2 για το Cyberpunk 2077 στο χρονικό διάστημα που ανακοινώσαμε, η πρόσφατη επίθεση στο στούντιο, καθώς και η εκτεταμένη κλίμακα της ενημέρωσης σημαίνουν ότι αυτό δυστυχώς δε θα συμβεί. Θα χρειαστούμε λίγο επιπλέον χρόνο!
Το Patch 1.2 υπερβαίνει οποιαδήποτε από τις προηγούμενες ενημερώσεις. Εργαζόμαστε σε πολλές βελτιώσεις και διορθώσεις ποιότητας και έχουμε ακόμα δουλειά να κάνουμε για να βεβαιωθούμε πως θα προσφέρουμε το καλύτερο. Σκοπεύουμε πλέον να κυκλοφορήσουμε το Patch μέσα στο δεύτερο μισό του Μαρτίου.
Δεν είναι νέα που μοιραζόμαστε μαζί σας με χαρά, αλλά θέλουμε να βεβαιωθούμε πως θα κυκλοφορήσουμε αυτή την ενημέρωση σωστά. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες πληροφορίες καθώς πλησιάζει ο καιρός. Σας ευχαριστούμε για τη συνεχή υπομονή και την υποστήριξή σας.
Εσείς μείνετε συντονισμένοι στο PlayStationLab.gr για να μαθαίνετε όλα τα τελευταία νέα γύρο από τον κόσμο του gaming και του PlayStation.
While we dearly wanted to deliver Patch 1.2 for Cyberpunk 2077 in the timespan we detailed previously, the recent cyber attack on the studio’s IT infrastructure and extensive scope of the update mean this unfortunately will not happen — we’ll need some additional time. 1/3
— Cyberpunk 2077 (@CyberpunkGame) February 24, 2021
CREDITS: ΠΗΓΗ