Είναι πολλά τα λεφτά Sony

Το χρήμα κινεί τη γη και η Sony την αγορά!
Sony Ps Logo

Και κάπως έτσι ήρθαν στο φως τα οικονομικά στοιχεία της Sony. Η αλήθεια είναι πως η εταιρεία το φυσάει το παραδάκι! Καθώς οι αριθμοί ζαλίζουν πραγματικά. Από την άλλη πλευρά, η εταιρεία κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για ικανοποιήσει το κοινό της.

Για να κάνουμε τα πράγματα απλούστερα, για το χρονικό διάστημα από την 1 Απριλίου μέχρι και 31 Δεκεμβρίου 2020, η εταιρία έχει ρίξει ζεστό χρήμα στην αγορά. Συγκεκριμένα η Sony έχει δεσμευθεί να πληρώσει, το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 329 εκατομμυρίων δολαρίων.

Αυτά τα χρήματα, η εταιρία έχει δεσμευθεί να τα πληρώσει σε διάστημα 7 χρόνων

Κλείνοντας συμφωνίες με τους ήδη υπάρχοντες αλλά και καινούριους προγραμματιστές. Και φυσικά στα νούμερα αυτά, δεν συμπεριλαμβάνονται οι εταιρείες που έχει στην κατοχή της η Sony, όπως η Nayghty Dog και η Insomniac. Αλλά μιλάμε για τα second party παιχνίδια.

Όμως μιλάμε για τις εταιρίες ανάπτυξης παιχνιδιών που δεν ανήκουν στην Sony. Για παιχνίδια όπως το Final Fantasy 16, Returnal, Deamon’s Souls, Project Athia. Και φανταστείτε πως μιλάμε μόνο για το οικονομικό έτος 2020. Οι παίχτες έχουν να περιμένουν ακόμη πολλά στο μέλλον από τον τεράστιο οικονομικό κολοσσό.

Η Sony ξοδεύει 100 εκατομμύρια δολάρια για τα first party παιχνίδια της

Ενώ το ποσό των 329 εκατομμυρίων θα χρησιμοποιηθεί για παιχνίδια μικρότερα, που δεν θα σπάσουν τα ταμεία. Παρόμοιες κυκλοφορίες όπως το παιχνίδι Sackboy: A Big Adventure και το Destruction AllStars.

Είναι πολύ πιθανό να δούμε να υπογράφονται συμφωνίες, για καινούρια παιχνίδια το 2022 καθώς και το 2023, κάτι που σημαίνει πώς όλο και καινούρια πράγματα θα έρχονται για το PS5. Ανυπομονείτε για καινούρια παιχνίδια;

Ελάτε στην ομάδα του PlaystationLab στο Fb για να μη χάνετε κανένα νέο από τον κόσμο του gaming. Επισκεφθείτε το site του PlaystationLab και διαβάστε όλα τα θέματα που πρέπει να γνωρίζει ο κάθε gamer, καθώς και για τις επερχόμενες κυκλοφορίες του 2021 για το PlayStation.

CREDITS: ΠΗΓΗ

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
error: Naughty! No copying!!