Φήμη: Call of Duty 2021 World War II εποχή

Άρχισαν να εμφανίζονται οι φήμες!
Call Of Duty 2021

Μία νέα φήμη ήρθε στην επιφάνεια πρόσφατα για το Call of Duty 2021 το οποίο θα μας μεταφέρει στο World War II. Ο νέος τίτλος αναμένεται να κυκλοφορήσει προς το τέλος της χρονιάς από την Activision.

Η συγκεκριμένη φήμη προέρχεται από τον γνωστό leaker Victor_Z ο οποίος μέσω twitter ανακοίνωσε τα παραπάνω. Επίσης στο tweet πρόσθεσε ένα σφυρί επειδή οι δημιουργοί πίσω από το νέο COD θα είναι οι Sledgehammer Games.

Αρκετοί χρήστες νόμιζαν ότι το επόμενο Call of duty θα ήταν στην World War III εποχή. Η αλήθεια είναι ότι δεν θα είχε λογική αφού το στυλ παιχνιδιού και η ιστορία θα ήταν παρόμοια με του Modern Warfare.

Φυσικά όλα τα παραπάνω είναι φήμες και τίποτε δεν είναι επιβεβαιωμένο ακόμα. Ωστόσο ο Victor_z έχει διαρρεύσει αρκετές εύστοχες πληροφορίες όπως το trailer του Black Ops Cold War τον Αύγουστο.

Το τελευταίο παιχνίδι που κυκλοφόρησε η SledgeHammer ήταν το Call Of Duty WWII το 2017. Το συγκεκριμένο ήταν βασισμένο στο ευρωπαϊκό μέτωπο του πολέμου. Φυσικά υπάρχουν ακόμα γεγονότα και διαμάχες που μπορούν να εξερευνηθούν στο WWII εάν η παραπάνω φήμη είναι αληθινή.

Για όλα τα νέα του PlayStation αλλά και του gaming επισκεφθείτε το www.playstationlab.gr

CREDITS:ΠΗΓΗ

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
error: Naughty! No copying!!