Φήμη: Τον Μάρτιο η παρουσίαση του Elden Ring

Αναμένονται νέα μέσα στον Μάρτιο?
Elden Ring

Σύμφωνα με μια νέα φήμη τον Mάρτιο έρχεται η παρουσίαση του Elden Ring. Το Elden ring είναι το παιχνίδι που όλοι αναμένουν μετά την E3 του 2019. Το συγκεκριμένο game αναπτύσσεται σε συνεργασία με τον George R.R MARTIN και θα είναι παρόμοιο με τα Soulsborne games.

Η FromSoftware έχει απογοητεύσει λιγάκι τους fans με την σιωπή της για το παιχνίδι. Είχαν δημιουργηθεί μέχρι και φήμες ότι το παιχνίδι είχε ακυρωθεί. Ευτυχώς όμως η Fromsoftware βγήκε μπροστά και ζήτησε απλά υπομονή από τους fans.

Τώρα όμως το τρενάκι των φημών ξαναχτυπά! Ο δημοφιλής δημοσιογράφος παιχνιδιών Jeff Grubb δήλωσε ότι έρχεται ανακοίνωση τον Μάρτιο. Πολύ θετικό ότι ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος έχει αποδειχτεί ιδιαίτερα εύστοχος με τα leaks του. Ο ίδιος δηλώνει ιδιαίτερα σίγουρος για τις πηγές του αλλά δίνει και πιθανότητες η ανακοίνωση να έρθει τον Απρίλιο.

Ένας φίλος του Jeff Grubb που ονομάζεται Mike πιστεύει ότι σύντομα θα έρθουν πληροφορίες για το Εlden Ring. Βέβαια επειδή είναι η εποχή είναι δύσκολη για την βιομηχανία παιχνιδιών, ποτέ δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι. Πέρα από όλα αυτά ο Mike δήλωσε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να περάσει η E3 και να μην υπάρχει κάποια ανακοίνωση για το παιχνίδι.

Η αναμονή για το Elden Ring όσο πάει και μεγαλώνει. Οι fans του παιχνιδιού κάνουν μαγικά τελετουργικά για να εμφανίσουν πληροφορίες για το παιχνίδι στο Twitter. Ο Μάρτιος πλησιάζει και μένει πλέον να δούμε αν η αναμονή τους άξιζε.

Για όλα τα νέα του Playstation αλλά και του gaming γενικότερα μείνετε συντονισμένοι στο www.playstationlab.gr

CREDITS:ΠΗΓΗ

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
error: Naughty! No copying!!