Η μετονομασία του Rainbow Six συνεχίζεται

Τι άλλο να περιμένουμε...
Rainbow Six No More Quarantine

Ναι καλά διαβάσατε η μετονομασία του Rainbow Six συνεχίζεται αυτή την φορά σε Parasite. Όπως είχατε δει σε προηγούμενο άρθρο μας η ονομασία του παιχνιδιού είχε αλλάξει σε Quarantine αλλά μάλλον δεν ικανοποίησε.

Η πληροφορία αυτή διέρρευσε από το MP1st το οποίο βρήκε το νέο art ύστερα από update του παιχνιδιού στο PSN. Το νέο key art διαφέρει καθώς δίνει έμφαση σε ένα κίτρινο πιο φωτεινό σχέδιο συγκριτικά με το σκοτεινό Quarantine.

Το ενδιαφέρον της όλης υπόθεσης είναι πως η διαφημιστική φωτογραφία δείχνει ένα PS Vita. Ναι το ξέρω είχατε ξεχάσει και την ύπαρξη του αλλά η φωτογραφία μοιάζει αληθινή.

Σας παραθέτουμε το σχετικό tweet από το οποίο ξετρύπωσε την πληροφορία η ομάδα του MP1st.

Παρακάτω σας υπενθυμίζουν την επίσημη περιγραφή του παιχνιδιού από την εταιρεία όταν ανακοινώθηκε.

Οι αλλαγές γύρω από το παιχνίδι δεν σταματάνε και δεν ξέρουμε τι άλλο θα δούμε στην πορεία. Η αλήθεια είναι πως θέλουμε το Rainbow Six Parasite να είναι η τελευταία μετονομασία του παιχνιδιού. Υπενθυμίζουμε πως ο τίτλος θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2021 για PS4 και PS5.

Φυσικά τίποτα από αυτά δεν είναι επίσημα και περιμένουμε την Ubisoft να τα επιβεβαιώσει. Μέχρι τότε μείνετε συντονισμένοι/ες στο PlayStationLab.gr αλλά και στην σελίδα μας στο Facebook.

CREDITS: ΠΗΓΗ, ΠΗΓΗ2, ΠΗΓΗ3

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
error: Naughty! No copying!!