Ο Αμερικανός Πρόεδρος Jo Baiden ερευνά τις ελλείψεις στην παραγωγή του PS5!

Ο Αμερικανός Πρόεδρος Jo Baiden ερευνά τις ελλείψεις!
PS5

Θέλετε βοήθεια; Ο Αμερικανός Πρόεδρος, Jo Baiden είναι εδώ για εσάς. Όπως είχαμε αναφέρει σε προηγούμενο άρθρο, έχει μπει φρένο στην παραγωγή του PS5. Ο λόγος; Απλός. Η Sony όπως και πολλές άλλες εταιρείες, αντιμετωπίζουν ελλείψεις. Σε σημαντικά εξαρτήματα. Απαραίτητα έτσι ώστε να μπορέσετε να έχετε, στα χέρια σας την κονσόλα της νέας γενιάς.

Και φυσικά αναφερόμαστε στους ημιαγωγούς, ή αλλιώς semi-conductors.

Και για να στο κάνουμε απλούστερο, η χρησιμότητα τους είναι μεγάλης σημασίας για την παραγωγή του πολυπόθητου PS5, που με ανυπομονησία περιμένετε. Τα εξαρτήματα αυτά, λάμπουν δια της απουσίας τους.

Οι ημιαγωγοί λοιπόν, τι είναι θα αναρωτηθείτε. Το μόνο που πρέπει να θυμάστε είναι πως αυτά τα εξαρτήματα είναι υπεύθυνα για το πότε θα πάρει ρεύμα σε μια συσκευή και πότε όχι. Έχοντας φθάσει σε οριακό σημείο πλέον, η Sony καθώς και η Apple, ζήτησαν την βοήθεια του Αμερικανού Προέδρου.

Ο Jo Baiden φυσικά ανταποκρίθηκε και έχει ξεκινήσει έρευνα.

Προσπαθεί λοιπόν να βρει εναλλακτικές και στρατηγικές, ώστε η έλλειψη ημιαγωγών να μην έχει επιπτώσεις. Που αλλού; Μα στην Αμερικάνικη οικονομία φυσικά. Και φυσικά όχι μόνο στο επίπεδο των κονσολών, αλλά και σε άλλα ηλεκτρονικά είδη.

Οι εταιρείες αυτές λοιπόν, τόνισαν μεταξύ άλλων πόσο σημαντική είναι

η χρήση των semi-conductors. Επίσης ανέφεραν στον Jo Baiden, πως η κατασκευή τους, είναι πλέον θέμα εθνικής σημασίας. Η έλλειψη των εξαρτημάτων αυτών ξεκίνησε κάπου πίσω στον Νοέμβριο.

Και κάπως έτσι βλέπουμε ακόμη ένα αντίκτυπο της πανδημίας. Πιστεύετε τα πράγματα, θα επανέλθουν γρήγορα; Έτσι ώστε να συνεχιστεί η παραγωγή του PS5; Ελάτε μαζί μας στο FB, στην ομάδα του PlaystationLab και πείτε μας την άποψή σας.

Επισκεφθείτε το site του PlaystationLab και διαβάστε όλα τα νέα γύρω από το PS5. Πως βλέπετε αυτή την κίνηση του Αμερικανού Προέδρου; Θα θέλατε να δείτε μια τέτοια κίνηση και στη χώρα μας, ή πιστεύετε πως είμαστε αρκετά πίσω για κάτι τέτοιο;

CREDITS:ΠΗΓΗ

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
error: Naughty! No copying!!