Ο παραγωγός του Bloodborne αποχωρεί

Masaaki το έκλεισες το μαγαζάκι
Bloodborne

Μαζί με τον Φεβρουάριο, φεύγει από το Japan Studio, ο Masaaki Yamagiwa. Άλλη μια δυσάρεστη είδηση. Μετά από πολλές καθυστερήσεις παιχνιδιών, έρχονται και οι αποχωρήσεις. Fans του Bloodborne, κρατηθείτε γιατί αυτό που θα διαβάσετε παρακάτω θα σας στενοχωρήσει.

Μετά από σχετική ανακοίνωση του λοιπόν, μέσω Twitter ο παραγωγός Masaaki Yamagiwa, μας κουνάει το μαντίλι. Μια μεγάλη απώλεια για το Japan Studio, καθώς ο Κύριος Masaaki κρύβεται πίσω από πολλές επιτυχίες. Παρόλα αυτά, ο δημιουργός μας ενημερώνει πως θα συνεχίσει να φτιάχνει όμορφα παιχνίδια.

Κι όμως δεν είναι η μοναδική αποχώριση, για το SIE Japan Studio.

Το τελευταίο καιρό υπήρξαν κι άλλες αποχωρήσεις, συμπεριλαμβανομένης και αυτής του δημιουργού του Sillent Hill. Μαζί με την αποχώριση λοιπόν του Keichiiro Toyama, τον δρόμο προς την έξοδο επέλεξε και ένας ακόμη δημιουργός. Ο λόγος για τον παραγωγό του Demon’s Souls remake, Teruyuki Toriyama.

Εάν δεν έχετε παίξει ακόμη το Bloodbrorne, εμείς θα σας προτείνουμε να το δοκιμάσετε. Μαζί με αυτό βέβαια να έχετε καλού κακού και ένα δεύτερο χειριστήριο. Το παιχνίδι κυκλοφόρησε για πρώτη φορά, το Μάρτιο του 2015 για το PS4.

Οι fans του παιχνιδιού περιμένουν με ανυπομονησία την αναβάθμιση του

παιχνιδιού για PS5. Ακόμη πιο πολύ θα ήθελαν να έχουν στα χέρια τους ένα remaster του παιχνιδιού. Κάτι που δυστυχώς για την ώρα, δεν έχει ανακοινωθεί. Υπομονή όμως, καθώς συνήθως η Sony, σκάει με ειδήσεις από το πουθενά. Για να μη βαριόμαστε!

Αυτό που μπορείτε όμως να δείτε εάν σας ενδιαφέρει, είναι ένα demake (δηλαδή η μεταφορά του παιχνιδιού σε πιο παλαιότερη κονσόλα) του Bloodborne, για το PS1. Τέλος ο Lance McDonald, δημιούργησε ένα patch με το παιχνίδι να τρέχει σε 60 καρέ το δευτερόλεπτο.

Ελάτε στην παρέα του PlaystationLab και πείτε μας πως σας φάνηκαν τα νέα για το Bloodborne. Πιά είναι η άποψη σας για την αποχώριση του Masaaki Yamagiwa; Έχετε παίξει το παιχνίδι και πόσο περιμένετε να το δείτε στο PS5; Επισκεφθείτε το site του PlaystationLab για να είστε πάντα ενήμεροι για όλα τα τελευταία νέα, γύρω από το gaming.

CREDITS:ΠΗΓΗ

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
error: Naughty! No copying!!