Έρχεται αναβάθμιση για το PS4 (update 8.50)

Μαζί με την άνοιξη και το PS4 update
ps4

Αν και ακόμη βρίσκεται σε δοκιμαστικό στάδιο, έρχεται φέτος την άνοιξη, ένα καινούργιο update για το PS4. Ήδη βρίσκεται σε δοκιμαστικό στάδιο, από διάφορους χρήστες σε όλο τον κόσμο.

Σύμφωνα με τα email που έχουν ήδη σταλεί, το επερχόμενο update θα έχει ένα κύριο χαρακτηριστικό. Θα αφαιρεί το Communities από το PS4. Επίσης οι παίκτες θα μπορούν να ενεργοποιήσουν ή να απενεργοποιήσουν αντίστοιχα τις ομαδικές ειδοποιήσεις.

Με μια απλή κίνηση του χειριστηρίου σας, θα έχετε την εξής δυνατότητα. Είτε να παγώσετε τις ειδοποιήσεις για κάποιο χρονικό διάστημα, είτε να τις ενεργοποιήσετε ξανά. Επίσης θα μπορείτε εφόσον το επιθυμείτε, να αποτρέψετε άλλους παίκτες από το να σας παρακολουθούν, ενώ παίζετε. Και φυσικά μιλάμε για το παιχνίδι που έχετε επιλέξει να κρύψετε προηγουμένως, από το PS4 menu.

Τέλος, θα δείτε μια αλλαγή, στο χαρακτηριστικό request to join. Εφόσον σας έχουν καλέσει για να παίξετε κάποιο παιχνίδι, θα μπορείτε πλέον με το update 8.50, να πατήσετε το κουμπί request to join, έτσι ώστε να συμμετάσχετε και εσείς. Όσον αφορά το PS5, στο τελευταίο update του Φεβρουάριου, οι παίκτες είχαν την δυνατότητα να ενημερώνονται για το εάν αντί για την PS5 έκδοση ενός παιχνιδιού, παίζουν κατά λάθος την PS4 έκδοση του. Cool!

Σας περιμένουμε στην ομάδα του PlaystationLab στο Fb για να μας πείτε πως σας φάνηκε το επερχόμενο PS4 update. Και μην ξεχνάτε το site του PlaystationLab για να ενημερώνεστε με όλα τα τελευταία νέα στον κόσμο του gaming.

CREDITS:ΠΗΓΗ

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
error: Naughty! No copying!!