Η Naughty Dog μας ετοιμάζει πολύ όμορφα πράγματα

Τι μας κρύβεις Naughty Dog;
naughty dog

The Last of Us 3; Τι ωραία που ακούγετε; Πράγματι. Μετά από αρκετό καιρό, χωρίς ιδιαίτερα νέα, η Naughty Dog ξαναχτυπά. Και αυτή την φορά, μας αφήνει σε αναμμένα κάρβουνα.

Ήδη γνωρίζαμε πως η εταιρεία μας ετοιμάζει καινούργια πράγματα. Καθώς, έχει ήδη ανακοινώσει πως βρίσκεται σε αναζήτηση προσωπικού, για ακόμη ένα single player παιχνίδι. To Last of Us 3; Πιθανό. Βέβαια γνωρίζουμε πως μας ετοιμάζει ένα multiplayer expalnsion του Last of Us 2.

Και κάπου εδώ, η όλη κατάσταση γίνεται ακόμη πιο μυστήρια, μετά από ένα tweet του Neil Druckmann. Ο οποίος μας συνέστησε να κάνουμε υπομονή! Επίσης μας ενημέρωσε, πως όταν θα βρίσκονται σε θέση να κάνουν ανακοινώσεις, θα τις κάνουν.

Τι να περιμένουμε από την Naughty Dog; Όλα είναι πιθανά. Αρχικά το Last of Us II, τελείωσε με έναν τρόπο που σίγουρα θα μπορούσε να έχει και συνέχεια σε ένα part III. Πολλοί από τους fans της εταιρείας, ελπίζουν και σε ένα Uncharted 5. Ίσως θα μπορούσαμε να δούμε και το Jak 4, ως reboot της Jak & Dexter σειράς, κάτι για το οποίο έχει να αναφερθεί το οτιδήποτε εδώ και χρόνια.

Αυτό που έχει επιβεβαιωθεί από την Naghty Dog, είναι το Factions II, που αφορά το multiplayer κομμάτι του Last of Us II. Κάτι το οποίο οι fans του παιχνιδιού, περιμένουν με ανυπομονησία. Εσείς τι πιστεύετε; Θέλετε να δείτε ανακοινώσεις από την εταιρεία σύντομα;

Ελάτε στην παρέα του PlaystationLan στο Fb και πείτε μας την άποψη σας. Και μην ξεχνάτε να επισκεφθείτε το site του PlaystationLab για να μένετε πάντα ενημερωμένοι. Druckmann ακούς; Δώσε μας το Last of Us III!

CREDITS:ΠΗΓΗ

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
error: Naughty! No copying!!