Φήμη – Έρχεται Assassin’s Creed στην Ιαπωνία

Ας ελπίσουμε ότι είναι αληθινό!
Φήμη- Assassins-Creed-Warriors

Μία φήμη περιτριγύριζει το διαδίκτυο πως θα έρθει επιτέλους ένα Assassins Creed στην Ιαπωνία το 2022. Αν και φυσικά τίποτα ακόμα δεν είναι επιβεβαιωμένο δεν ακούγεται και τόσο δύσκολο. Αρχικά όπως ξέρουμε κάθε χρόνο περίπου βγαίνει ένα νέο AC, οπότε η ημερομηνία του 2022 βρίσκεται μέσα σε ρεαλιστικά πλαίσια. Ο νέος υποτιθέμενος τίτλος της Ubisoft έχει την ονομασία Assassin’s Creed: Warriors και θα διαδραματίζεται στην Ιαπωνία της περιόδου Edo.

Αυτό σημαίνει ότι χρονικά βρίσκεται τουλάχιστον έναν αιώνα αργότερα από το τέλος του Assassins Creed Revelations. Δηλαδή βρίσκεται κόντα στο 1603-1868, ακουμπώντας παράλληλα την χρονική περίοδο που διαδραματιζόταν και το AC Black Flag.

Οι πληροφόριες για τον νέο τίτλο προέκυψαν από τον λογαριάσμο leaks Gaming Updates and Countdowns I στο Twitter.

Όπως αναφέρεται στο υποτιθέμενο leak θα υπάρχει μόνο μια πρωταγωνίστρια σε αντίθεση με τους δύο προηγούμενους τίτλους με το όνομα Akako Shiratori. Ένα νέο μέλος στο assassins brotherhood της Ιαπωνίας. Το παιχνίδι διαδραματίζεται κυρίως στο Τόκιο και φαίνεται πως έχει εμπνευστεί πολύ από την Ιαπωνική μυθολογία. Προσθέτοντας εχθρούς όπως  Oni (δαίμονες) αλλά και Yokai (πνεύματα).

Όπως αναφέραμε και στην αρχή δεν πρόκειτε για τίποτα άλλο από μία φήμη αλλά αξίζει να τονιστεί ότι με την κατέυθυνση που έχει ακολουθήσει η Ubisoft αυτά τα χρόνια, δεν θα μας έκανε εντύπωση αν ό τίτλος είναι όντως υπό δημιουργία.

Για όλες τις εξελίξεις αλλά και πρόσθετα νέα για το PlayStation και την Sony μείνετε συντονισμένοι στο PlayStationLab.gr.

CREDITS: ΠΗΓΗ

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
error: Naughty! No copying!!