Sony – Το DualSense στα καλύτερα του

Για εσάς που σας έχει λείψει το Co-op gaming!
DualSense-Co-op

Το gaming έχει μπει για τα κάλα στη ζωή μας αυτό το χρονικό διάστημα με τη Sony να μας έχει χαρίσει πολλούς τίτλους που μας έχουν κρατήσει συντροφιά. Με την συντριπτική πλειοψηφία των παιχνιδιών αυτών να είναι single player το οποίο μόνο κακό δεν είναι. Κάποιες φορές όμως χρειάζεται και ένα co-op/multiplayer παιχνίδι για να αλλάξουμε λίγο παραστάσεις. Η Sony λοιπόν μας παρουσιάζει την νέα γενιά couch co-op παιχνιδιών μέσα από τις πολλές δυνατότητες του DualSense.

Μέσα από το βίντεο πέρνουμε μια μικρή γεύση από τις δυνατότητες του DualSense χειριστηρίου με τα παιχνίδια που το συνοδεύουν. Ας δούμε αναλυτικότερα την λίστα των παιχνιδιών που μας δίνει η Sony και πως αυτά αναβαθμίζονται με το next-gen χειριστήριο.

Sackboy: A Big Adventure

2-4 players | Local co-op

Μπορείτε να απολαμβάνετε την αναζήτηση του Sackboy να σώσει το Craftworld με άλλους τρεις πλεκτούς ιππότες στην ίδια κονσόλα PS5. Μπορείτε να παίξετε όλη την περιπέτεια μαζί ή να πάτε στα ειδικά σχεδιασμένα teamwork levels που βρίσκονται σε κάθε κόσμο.

Χαρακτηριστικά DualSense: Το Haptic Feedback σημαίνει ότι κάθε μέρος από το terrain του Craftworld έχει διαφορετική αίσθηση κάτω από τα μάλλινα πόδια του Sackboy. Με κάθε χτύπημα που θα υποστείτε ή προκαλέσετε να διαπερνάει όλο το χειριστήριο.

Dirt 5

2-4 players | Local competitive

Το Dirt franchise έχει αποτελέσει πηγή μερικών από τα πιο συναρπαστικών multiplayer modes στο racing είδος παιχνιδιών και το Dirt 5 δεν απογοητεύει. Προσφέροντας split-screen δράση για έως και τέσσερις παίκτες τοπικά, προσφέροντας έτσι επικούς αγώνες σε πάνω από 70 παγκόσμια tracks.

Χαρακτηριστικά DualSense: Η οδήγηση στο ράλι είναι μια δύσκολη δουλειά και θα νιώσετε κάθε χτύπημα μέσω του χειριστηρίου σας, ενώ οι σκανδάλες προσαρμόζουν τον έλεγχο επιτάχυνσης και φρεναρίσματος ανάλογα με την πίστα.

EA SPORTS FIFA 21

2-4 players | Local competitive & co-op

Το εμβληματικό ποδοσφαιρικό franchise δεν χρειάζεται ιδιαίτερη εισαγωγή. Κάθε γενιά του PlayStation έχει δει αντιπαλότητες να λαμβάνουν χώρα και να επιλύνονται στο γήπεδο. Το FIFA 21 ξεκινά τα πράγματα στη γενιά του PS5 με αναεωμένη ένταση χάρη στο ασύρματο χειριστήριο DualSense.

Χαρακτηριστικά DualSense: Καθώς η αντοχή των παικτών σας εξαντλείται, θα νιώσετε μια αλλαγή στην αντίσταση στις προσαρμοστικές σκανδάλες που ταιριάζουν με την κόπωση τους. Το haptic feedback αντιδρά με μεταβλητή ένταση σε κάθε σύγκρουση και δονείται σε διαφορετικές περιοχές του χειριστηρίου ανάλογα με τη δύναμη των χτυπημάτων σας.

Haven

Εάν εσείς και ο παίκτης 2 σας αναζητάτε μια πιο χαλαρή εμπειρία, το Haven είναι για εσάς. Εσείς και ο partners σας γλιστράτε πάνω sτην επιφάνεια ενός εξωγήινου κόσμου, εξερευνάτε, δουλεύετε μαζί για να αποτρέψετε τα αρπακτικά πλάσματα.

Χαρακτηριστικά DualSense: Καθώς ολισθαίνετε στα ομαλά 60fps, to haptic feedback αντιδρά στο έδαφος κάτω από εσάς. Καθώς επίσης δίνει μια ιδιαίτερη αίσθηση σε κάθε μάχη.

Για να δείτε την υπόλοιπη λίστα από τα παιχνίδια της Sony πατήστε τον παρακάτω σύνδεσμο.

Βέβαια το couch co-op μπόρει να μην είναι εύκολα εφικτό λόγω των συγκυριών αλλά δεν σημαίνει ότι είναι και αδύνατον. Το πολύ ομαλότερο Gameshare σας δίνει τη δυνατότητα να παίξετε παιχνίδια που υπό κανονικές συνθήκες θα τα παίζατε απο κοντά. Για να μάθετε πώς να το ενεργοποιήσετε διαβάστε το αντίστοιχο άρθρο μας.

Για όλες τις εξελίξεις αλλά και πρόσθετα νέα για το PlayStation και την Sony μείνετε συντονισμένοι στο PlayStationLab.gr.

Credits: ΠΗΓΗ

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
error: Naughty! No copying!!