Εγώ έχω PS5, εσύ έχεις, αυτός δεν έχει

Το λιγουρεύεστε;
ps5 controller

Α μπέ μπα μπλόμ του κείθε μπλόμ. Όσο εγώ γράφω εσείς παραγγέλνετε. Τσα! Σας γελάσανε και να θέλετε να παραγγείλετε το πολυπόθητο PS5, δεν μπορείτε. Τι συμβαίνει όμως τον τελευταίο καιρό στην gaming κοινότητα; Και το βασικότερο, γιατί δεν μπορούμε να χαρούμε ποτέ με το απόκτημα κάποιου άλλου;

Η κοινότητα λοιπόν έχει χωριστεί στα δύο. Από τη μια οι κάτοχοι του PS5 και από την άλλη οι wannabe κάτοχοι του. Τα δύο στρατόπεδα λοιπόν έρχονται και συγκρούονται. Και θα μου πείτε τώρα τι θέλουμε να πούμε με αυτό. Έστω και αγόρασες ένα PS5. Εγώ δεν έχω, αφού δεν υπάρχει ούτε για δείγμα(κακιά πανδημία). Οπότε μπράβο που το πήρες το βράδυ κερνάς μπύρες. Θα έρθει λοιπόν ένας μικρούλης και τοξικούλης ”gamers” και θα σου πει.

Α και τι το ήθελες και το αγόρασες και τι θα παίξεις τώρα και ήταν ακριβό.

Α εγώ θα περιμένω το 2040 φεύγα να το αγοράσω όταν θα έχει βγει το Bloodborne volume 10. Οπότε ζήλια ψώρα έσκασε όλη η χώρα. Και ερωτώ. Αν σου είχε κάτσει. Καλέ όχι το γκομενάκι που έχεις κατά νου. Για το preorder της κονσόλας λέμε. Focus! Και εδώ τίθεται το ερώτημα γιατί είμαστε τοξικοί;

Από τη μια μας φταίνε οι εταιρείες που δεν βγάζουν καινούργια παιχνίδια. Βγάζουν καινούργια games μετά μας φταίει η τιμή τους. Έχει πάρει ο διπλανός μας την καινούργια κονσόλα, μας φταίει η κονσόλα. Μας δίνει η Sony δωρεάν παιχνίδια, α αυτό το είχα αγοράσει παλιά. Τι μας φταίει λοιπόν; Μάλλον τίποτα. Ζούμε σε μια κοινωνία τοξική. Οπότε όλα είναι τοξικά. Ακόμη και ο αέρας που αναπνέουμε.

Καλό είναι λοιπόν να χαρούμε με τη χαρά του άλλου. Και όχι να λέμε να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα. Δεν πρόλαβες την κονσόλα νέας γενίας; Ε και; Θα έρθει και η σειρά σου. Δεν έβγαλε η εταιρεία Days Gone 2; Δεν πειράζει μπορεί και έτσι να είναι καλύτερα. Think positive people!

Ελάτε στην ομάδα του Playstation Lab στο Fb και για να είστε πάντα ένα κλικ πιο μπροστά από όλους, μην ξεχνάτε το κλικ στο site του Playstation Lab.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
error: Naughty! No copying!!