Και τελικά το μέγεθος μετράει;

Στα video games......
video game length

Και τώρα που σίγουρα έχω την προσοχή σας, ας μιλήσουμε για ένα σοβαρό θέμα. Πόσο σημασία παίζει η διάρκεια ή αλλιώς το μέγεθος; Θα μου πεις τώρα κοπελιά στην Ελλάδα ζεις. Τι ζητάς. Ούπς! Μη μου βγαίνετε εκτός θέματος. Μιλάμε καθαρά για το μέγεθος ενός παιχνιδιού.

Ποια είναι δηλαδή η ιδανική διάρκεια; Ή μήπως δεν μετράει μόνο αυτό αλλά και η ποιότητα; Σίγουρα άλλο δύο λεπτά και άλλο δέκα. Για να σοβαρευτούμε όμως δεν είναι καλύτερα να πεις “πω ρε φίλε, εγώ έπαιξα ένα για 10 ώρες, αλλά πολύ ποιοτικό“. Από το να πεις “ούφ τι να σου πω, έπαιζα ένα για 30 ώρες και στο τέλος τίποτα“. Και πάντα αναφερόμαστε στα games.

Άρα λοιπόν θα συμφωνήσετε πως είναι και λίγο υποκειμενικό…το μέγεθος.

Μετράει και η ποιότητα. Δηλαδή σε όλη την εμπειρία του παιχνιδιού, πέρασα καλά; Και η τιμούλα; Άξιζε τα λεφτά του; Ένα game λοιπόν μπορεί να δείχνει αρχικά μικρό στο ματάκι αλλά…μεγάλο στο blu-ray δισκάκι. Τι είναι αυτό τελικά που θα μετρήσει περισσότερο στο εάν ένα game αξίζει τον χρόνο μας;

Και εδώ θα σας δώσουμε απάντηση. Πως τελικά ναι το μέγεθος μετράει. Άλλα όχι μόνο. Και τι εννοούμε με αυτό. Αφού το παίξω (το παιχνίδι), θέλω να το ξανά παίξω και από την αρχή. Ή το βάζω μια φορά και θα σας ειδοποιήσουμε. Εκεί θα κρίνω και την τιμή του. Μπορεί ένα παιχνίδι να είναι 8 ή και 10 ώρες σε διάρκεια και να μας μείνει αξέχαστο αλλά και το αντίθετο.

Να είναι δηλαδή 15-20 ώρες και παράλληλα να έχουμε δώσει 80 € και να το ξεχάσουμε σε μια μέρα. Οπότε στην περίπτωση του gaming δεν μας αρκεί ένας παράγοντας για να κρίνουμε ένα παιχνίδι. Αυτό που είναι σίγουρα σημαντικό, λίγο περισσότερο από τα υπόλοιπα, είναι το εξής. Θα το ξαναπαίξω πάνω από μια φορά;(το game πάντα)

Ελάτε στην παρέα του PlayStation Lab στο FB και για να μαθαίνετε νέα όχι μόνο σε ποσότητα αλλά και σε ποιότητα…κλικ στο site του PlayStationLab.gr

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
error: Naughty! No copying!!