Τελικά την γυρίζεις την μπιφτέκα;

Αγαπητή Sony;
Sonybemoved

Πεινάσατε; Τέλεια πάμε λοιπόν να φτιάξουμε ένα ζουμερό μπέργκερ. Με ό.τι υλικά θέλετε. Και ας αφήσουμε την Sony να γυρίσει την μπιφτέκα, μέχρι να φηθεί. Τώρα θα μας πείτε καντίνα είμαστε η site. Και δίκαιο θα έχετε. Ακολουθήστε με όμως, σε αυτή την διαδρομή γευσιγνωσίας αφού η αλήθεια είναι πως οι κάτοχοι του PS5, πήρατε μια πικρία.

Ο λόγος; Μα φυσικά το επόμενο God Of War, ακούσατε ακούσατε, τι; Δεν θα είναι αποκλειστικό του PS5 αλλά cross-gen παιχνίδι. Πράγμα που σημαίνει δηλαδή πως θα μπορούν να το παίξουν και οι κάτοχοι του PS4. Και σιγά τα αβγά θα μου πείτε. Όντως slow the egs, αφού για μια ακόμα φορά δεν έχουμε πέσει και από τα σύννεφα.

Και ναι φίλες και φίλοι των μπέργκερ ακόμη και αν είστε vegan (υπάρχει ωραιότατο με μανιτάρια λέμε τώρα), η Sony, την γύρισε την μπιφτέκα. Του στυλ άλλα λες και άλλα κάνεις εσύ δεν θα με πεθάνεις. Μας είπε πως το God Of War ή όπως το βαπτίσει κανείς θα είναι PS5 exclusive και τελικά το πήρε πίσω. Ε και; Ας το σκεφτούμε αλλιώς. Δεν φταίνε όσου πουλάνε το παραμύθι, αλλά όσοι το αγοράζουν κιόλας.

Οπότε πάντα κοιτάμε πράξεις και όχι λόγια αγαπητό gaming κοινό.

Δηλαδή. Πως πάει το λανσάρισμα του PS5 με βάσει την πανδημία. Τέλεια υπέροχα έχει φύγει το παιδί. Οπότε τι μας δείχνει αυτή η κίνηση της Sony; Αυτή η έξυπνη κίνηση της Sony μας δείχνει πως το PS4 πουλάει σαν τρελό ακόμη. Και αφού έχει potentials ακόμη και δεν υπάρχουν διαθέσιμα PS5 (λόγω της χλαπάτσας κορόνας boy) τότε…..Το PS4 θα συνεχίσει να πουλάει μέχρι το 2022 και βάλε. Πάω λοιπόν να παραγγείλω ένα burger!

Ελάτε στην παρέα του Playstation Lab στο FB και για να μαθαίνετε νέα γύρω από το gaming. Tόσο σε ποσότητα όσο και σε ποιότητα….. κλικ στο site του Playsation Lab.gr

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
error: Naughty! No copying!!