H indie πρόταση της εβδομάδας

Βιώστε ένα ταξίδι-περιπέτεια που διαδραματίζεται στην αρχαία Ινδία και είναι γεμάτο με ινδουιστική και μπαλινική μυθολογία!
Raji: An Ancient Epic

H indie πρόταση της εβδομάδας είναι το Raji: An Ancient Epic. Πρόκειται για ένα ινδικό βιντεοπαιχνίδι δράσης-περιπέτειας που αναπτύχθηκε από την Nodding Heads Games με έδρα το Pune της Μαχαράστρα της Ινδίας.

Η ιστορία του Raji: An Ancient Epic ξεκινά με την έναρξη ενός νέου πολέμου μεταξύ των δαιμόνων και των θεών. Επιδιώκοντας να εκδικηθούν την ήττα τους στον τελευταίο μεγάλο πόλεμο πριν από χίλια χρόνια. Οι δαίμονες αμφισβήτησαν τους θεούς που τους ταπείνωσαν και εισέβαλαν στην ανθρώπινη σφαίρα, απειλώντας τους με εξαφάνιση. Νομίζοντας πως οι εχθροί τους είχαν ηττηθεί εντελώς στον τελευταίο μεγάλο πόλεμο, πριν από χίλια χρόνια, οι άνθρωποι είχαν πέσει σε μια ψεύτικη αίσθηση ασφάλειας. Ξεχνώντας έτσι τους τρόπους άμυνας ενάντια στους δαίμονες, ενώ απολάμβαναν την ειρήνη. Ανίκανες να αμυνθούν, οι πόλεις και τα φρούρια έπεσαν, αφήνοντας τους ανθρώπους στο έλεος των δαιμόνων.

Μέσα στο χάος, καθώς οι πόλεις και τα φρούρια έπεσαν, και καθώς τα μικρά παιδιά απήχθησαν από τα σπίτια τους, ένα νεαρό κορίτσι με το όνομα Raji επιλέγεται από τους θεούς για να είναι ο μοναδικός υπερασπιστής της ανθρώπινης φυλής. Η Raji ανέλαβε να βρει τον αδερφό της και να δώσει τέλος σε αυτόν τον απερίσκεπτο πόλεμο. Ωστόσο, αυτό μπορεί να συμβεί μόνο εάν καταφέρει να νικήσει τον μεγάλο άρχοντα των δαιμόνων, τη Μαχαμπαλασούρα. Η Raji και ο Golu είναι αδέλφια που έχουν χωριστεί από τις επιθέσεις των δαιμονικών ορδών και τώρα βρίσκονται στη μέση του μεγάλου πολέμου.

Εμπνευσμένο από την ινδικη μυθολογία, όπως τα Mahabharata και Ramayana, και από τη μεσαιωνική αρχιτεκτονική του Rajasthan, το Raji: An Ancient Epic φέρνει ένα αναζωογονητικό νέο στυλ στα παιχνίδια δράσης-περιπέτειας!
Κάθε γωνιά του περιβάλλοντος του παιχνιδιού σχεδιάστικε στο στυλ τέχνης Pahari και συνδυάζει υφές ζωγραφισμένες στο χέρι, αποτυπωμένες σε 3D. Δίνοντας έτσι στο Raji: An Ancient Epic μια εκπληκτική και μοναδική οπτική ποιότητα που σπάνια βλέπουμε στα παιχνίδια τέτοιου μεγέθους. Διαφορετικά όπλα και δυνάμεις, που χαρίστηκαν στη Raji από τους θεούς, θα είναι στη διάθεσή σας. Η κατοχή όλων αυτών θα είναι ζωτικής σημασίας για την επιτυχία σας. Καθώς οι δαιμονικές ορδές θα προσαρμοστούν επιδέξια σε κάθε κατάσταση. Ενώ το Trishul μπορεί να είναι τέλειο για μια μάχη, το ισχυρό τόξο Sharanga μπορεί να χρειαστεί για την επόμενη.

Για πρώτη φορά, βιώστε ένα ταξίδι-περιπέτεια που διαδραματίζεται στην αρχαία Ινδία και είναι γεμάτο με ινδουιστική και μπαλινική μυθολογία. Θα βρεθείτε βυθισμένοι στην αρχαία Ινδία όπου κάθε γωνιά παρακαλεί να εξερευνηθεί.
Από τη μεγευτική ιστορία του παιχνιδιού έως τις γεμάτες μάχες ενάντια σε άγριους δαίμονες, σε αρχαίους γρίφους, τεράστια φρούρια και παλάτια, βιώστε την ιστορία των δυο αδελφών που βρίσκονται στο επίκεντρο ενός θεϊκού πολέμου.

Το παιχνίδι μπορείτε να το βρείτε στο PlayStation Store και όχι μόνο. Μέχρι την επόμενη indie πρόταση της εβδομάδας μείνετε συντονησμένοι στο PlayStationLab.gr για περισσότερα gaming νέα και οχι μόνο.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
error: Naughty! No copying!!