Η Indie πρόταση της εβδομάδας

Η ιστορία μας ταξιδεύει στην Κίνα του 1572
9 Monkeys of Shaolin

Η Indie πρόταση της εβδομάδας είναι μια νέα στήλη του PlayStationLab.gr. Εδώ θα βλέπουμε κάθε εβδομάδα μια νέα πρόταση, από παλιά και νέα indie παιχνίδια που μπορούμε να βρούμε στο PlayStation Store και όχι μόνο.

Είμαστε στα μέσα του καλοκαιριού και τι καλύτερο από ένα ταξίδι στην μακρινή Κίνα στα παραθαλάσσια σύνορα με την Ιαπωνία. Η πρόταση της εβδομάδας είναι το 9 Monkeys of Shaolin.

To παιχνίδι είναι ένα side-scrolling Beat ’em up Action game, που αναπτύχθηκε από το Ρωσικό στούντιο Sobaka και εκδόθηκε από τους Ravenscourt και Buka Entertainment με τον Teyon στην Ιαπωνία και τον Sonkwo στην Κίνα.

Η ιστορία μας ταξιδεύει στην Κίνα του 1572. Η ατμόσφαιρα του παιχνιδιού θυμίζει έντονα ταινίες kung fu της δεκαετίας του ’70. Αυτή είναι μια ιστορία χαρακτήρων σχετικά με έναν απλό ψαρά που πηγαίνει μέχρι το τέλος για να γίνει ένας δάσκαλος Σαολίν. Στο ταξίδι περνάει δοκιμασίες ζωής, συναντά ανθρώπους με τις μοναδικές προσωπικότητές τους και μαθαίνει για εκδίκηση και θάνατο. Μερικοί από τους ανθρώπους που θα γνωρίσει γίνονται φίλοι του και άλλοι τον προδίδουν. Όμως, παρά όλες τις δυσκολίες στο δύσκολο μονοπάτι, επέλεξε να προσπαθήσει να αφήσει το σημάδι του στην ιστορία σώζοντας την πατρίδα του και ολόκληρο τον κόσμο από το κακό.

Το παιχνίδι μπορείτε να το βρείτε στο PlayStation Store και σε όλα τα καταστήματα λιανικής πώλησης.

H στήλη θα δημοσιεύεται κάθε Παρασκευή! Ελπίζουμε να σας βοηθήσει να βρείτε το επόμενο κρυφό διαμάντι σας μέσα στα αμέτρητα indie game που υπάρχουν εκεί έξω. Μέχρι την επόμενη πρόταση μείνετε συντονισμένοι στο PlayStationLab.gr για περισσότερα gaming νέα και όχι μόνο.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
error: Naughty! No copying!!