Και ο “Βασιλιάς” LeBron στο Fortnite

Δεν γινόταν να λείπει!
Lebron James Fortnite

Ο “Βασιλιάς” του NBA LeBron James αποτελεί την επόμενη προσθήκη στο roster του Fortnite. Το πασίγνωστο Battle Royale δεν σταματά να προσθέτει μεγάλους αστέρες του αθλητισμού οπότε δεν μπορούσε να λείπει ο superstar LeBron.

Η προσθήκη δεν έγινε τυχαία αντιθέτως μάλιστα. Με αφορμή την ταινία Space Jam: A New Legacy που κυκλοφορεί σε λίγες μέρες η Epic Games δεν άφησε ανεκμετάλλευτο τον πρωταγωνιστή της. Ο Lebron James λοιπόν εισχωρεί στο roster του Fortnite με 3 διαφορετικά skins. Το ένα skin μάλιστα θα αποτελεί ξεκάθαρη αναφορά στην ταινία μιας και αναγράφει στην φανέλα του “Tune Squad”. Τα υπόλοιπα 2 ονομάζονται Majesty και King. Το Majesty είναι ξεκάθαρα το πιο εντυπωσιακό αλλά και το πιο casual που έχει την ονομασία King δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα υπόλοιπα όντας του συγκεκριμένου superstar.

Στο παρακάτω video μπορείτε να δείτε και την επίσημη ανακοίνωση της προσθήκης του.

Η κίνηση αυτή της Epic Games μόνο τυχαία δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Πλέον οι fans του Fortnite έχουν συνηθίσει ως και κακομάθει με τις συνεχόμενες προσθήκες μεγάλων celebrities και star του αθλητικού χώρου. Ο “Βασιλιάς” θα κάνει σύντομα την εμφάνισή του και από ότι φαίνεται τα crossovers για το διάσημο Battle Royale αποτελούν ρουτίνα και απλά περιμένουμε την επόμενη προσθήκη. Μέχρι το επόμενο νέο γύρω από το PlayStation και την Sony μείνετε συντονισμένοι/ες στο PlayStationLab.gr

CREDITS: ΠΗΓΗ

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
error: Naughty! No copying!!