Ο Christopher Judge δίνει τη φωνή του στον Black Panther

Αναμονή μέχρι τέλη καλοκαιριού για τον Black Panther!
Christopher Judge

Ο Christopher Judge θα δίνει τη φωνή του στον Black Panther για το Marvel’s Avengers. Για όσους δεν γνωρίζουν ο Christopher Judge δίνει επίσης τη φωνή του στον Kratos στο God Of War.

Ο Black Panther αναμένεται τέλος του καλοκαιριού να κάνει την εμφάνιση του στο παιχνίδι. Αυτο θα γίνει μέσω του War For Wakanda Expansion. Ο Judge έχει πολύ ιδιαίτερη φωνή και η αλήθεια είναι ότι η ατάκα boy από το God Of War έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλής.

Μιλώντας στο EW.COM ο Judge αποκάλυψε ότι στην αρχή απέρριψε την ιδέα του Black Panther. Θεωρούσε ότι Υπάρχουν αρκετοί Black Panthers αλλά μετά τον Chadwick Boseman κανένας δεν θα έπρεπε να υποδηθεί το ρόλο. Πιο συγκεκριμένα φοβόταν την σύγκριση με τον Chadwick Boseman αφού ο τελευταίος είχε κάνει φοβερή δουλειά. Τελικά όμως αποδέχτηκε την πρόταση αφού δέχτηκε ιδιαίτερη πίεση από την μητέρα του αλλά και τα παιδιά του. Ο μόνος τρόπος όμως για να αποδεχτεί να το κάνει ήταν να μην προσπαθήσει να ακούγεται σαν τον Chadwick Boseman. Έδωσε τον καλύτερο του εαυτό και ελπίζει το τελικό αποτέλεσμα να αρέσει στους fans του παιχνιδιού.

Για όλα τα νέα του playstation αλλά και του gaming γενικότερα μείνετε συντονισμένοι στο www.playstationlab.gr

CREDITS:ΠΗΓΗ

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
error: Naughty! No copying!!