Ο Hideo Kojima δεν συμφωνεί με το Director’s Cut

Δεν έχει και άδικο...
Death Stranding Director’s Cut

Το Death Stranding Director’s Cut είναι καθοδόν αλλά ο Hideo Kojima έχει ορισμένες διαφωνίες. Μην ανησυχείτε δεν πρόκειται για την κυκλοφορία του παιχνιδιού αλλά για τον τίτλο.

Πιο αναλυτικά, ο γνωστός director (και όχι μόνο) εξέφρασε πριν λίγες ώρες μία δυσαρέσκεια ως προς την ονομασία του παιχνιδιού. Μέσω του προσωπικού του λογαριασμό στο Twitter είδαμε την εξής ανάρτηση.

Σχολίασε λοιπόν, πως στον κινηματόγραφο η ορολογία Director’s Cut σημαίνει πως το κοινό θα δει ένα νέο edit με “κομμένο” περιεχόμενο. Που είτε δεν ήταν κομμάτι της αρχικής ταινίας επειδή ο σκηνοθέτης δεν είχε το δικαίωμα του edit είτε λόγω περιορισμένου running time. Στο παιχνίδι όμως δεν θα δούμε κάτι που έχει “κοπεί” αλλά επιπλέον περιεχόμενο. Εν συντομία δεν είναι ένα Director’s Cut όμως ο Kojima έδωσε μία ιδέα για μία νέα ονομασία ως Delector’s Plus.

Hideo Kojima είναι αυτός τι να του πει κανείς; Ανεξαρτήτως ονόματος όμως το Death Stranding Director’s Cut (ή Delector’s Plus) έρχεται στις 24 Σεπτεμβρίου 2021 για το PS5. Είστε έτοιμοι για άλλο ένα ταξίδι στον apocalyptic κόσμο του τίτλου;

Για όλα τα νέα γύρω από τον κόσμο του PlayStation και την Sony μείνετε συντονισμένοι/ες στο PlayStationLab.gr αλλά και στην ομάδα μας στο Facebook.

CREDITS: ΠΗΓΗ, ΠΗΓΗ2

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
error: Naughty! No copying!!