Ο Jim Ryan ‘αισθάνεται άσχημα’ που δεν θα μπορεί να καλύψει τη ζήτηση του PS5

Η έλλειψη συνεχίζεται!
Jim-Ryan-PS5

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Sony Interactive Entertainment, Jim Ryan, έκανε μια πλήρη ανάλυση για το μέλλον της διαθεσιμότητας του PS5. Όπως όλοι ξέρουμε είναι μια δύσκολη περίοδος για την βιομηχανία του gaming ιδιαίτερα όσον αφορά το τομέα κατασκευής κονσολών. Υπάρχει παγκόσμια έλλειψη σε τσιπ η οποία έχει παραπάνω καθυστερήσει την παραγωγή. Aφήνοντας πολλούς ανα το κόσμο ακόμα στην λίστα αναμονής!

Παρά την παγκόσμια έλλειψη τσιπ, το αφεντικό του PlayStation δήλωσε την Τετάρτη ότι η εταιρεία κατάφερε να παράγει και να πουλά ρεκόρ αριθμό κονσολών PS5. Ωστόσο, η συντριπτική ζήτηση για την κονσόλα σημαίνει ότι το PS5 δεν θα είναι άμεσα διαθέσιμο για αρκετό καιρό ακόμα.

Έχουμε δημιουργήσει περισσότερα PlayStations γρηγορότερα από ό, τι είχαμε πριν, κάτι που με κάνει ευτυχισμένο. Αλλά από την άλλη πλευρά, έχουμε λίγο χρόνο να μπορέσουμε να ικανοποιήσουμε όλη τη ζήτηση που υπάρχει εκεί έξω, κάτι που με κάνει να νιώθω άσχημα »

Jim Ryan στο Reuters
Jim_Ryan

Οι συνεργάτες μας αποδίδουν πολύ καλά για εμάς, αλλά η έλλειψη τσιπ είναι σίγουρα μια πρόκληση την οποία περνάμε όλοι. Συνεχίζει να λέει

Σε μια ξεχωριστή συνέντευξη στο Famitsu, ο Ryan ρωτήθηκε αν πιστεύει ότι η διαθεσιμότητα του PS5 θα βελτιωθεί μέχρι το τέλος αυτού του έτους.

“Γνωρίζουμε ότι είναι ακόμα δύσκολο για τους παίκτες να αποκτήσουν το PS5 και λυπούμαστε πολύ για αυτό”, απάντησε.

«Υπάρχουν ενδείξεις ότι τα πράγματα χαλαρώνουν λίγο, αλλά έχουμε ακόμα πολλή δουλειά να κάνουμε».

Όπως πάντα εσείς μείνετε συντονισμένοι για όλες τις εξελίξεις και πρόσθετα νέα για το PlayStation και την Sony στο PlayStationLab.gr

Credits: ΠΗΓΗ

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
error: Naughty! No copying!!