Φήμη- Συνεργασία PlayStation με το Netflix Gaming Service

Περιμένουμε να μάθουμε περισσότερα!
Netflix-PStudios

Netflix και PlayStation φημολογείται πως ενώνουν τις δυνάμεις τους με τη μία εταιρία να μπαίνει στα χωράφια της άλλης. Tο Netflix θέλει να δημιουργήσει μια gaming υπηρεσία παράλληλα με την υπηρεσία streaming της σύμφωνα με executive θέση που άνοιξε. Ενώ στην πιάτσα ακούγεται ότι για αυτή την επέκταση ακούγεται ότι θέλει τη Sony για συναίτερο.

Τα τεκμήρια που έχουμε για να επιβεβαιώσουμε τους παραπάνω ισχυρισμούς προέρχονται από τον αρχισυντάκτη της σελίδας The Tape Drive. Στην οποία ανέβηκαν τέσσερεις φωτογραφίες, και με βάση τα λεγομένα του είναι το “current marketing” της νέα υπηρεσίας του Netflix. Το ενδιαφέρον όμως είναι τι απεικονίζουν οι φωτογραφίες με δύο να μας τραβάνε αρκετά την προσοχή. Η πρώτη φωτογραφία φαίνεται πως περιέχει δύο DualSense χειρηστήρια ενώ, η δεύτερη περιέχει το cover art του Ghost of Tsushima. Οι υπολοίπες φωτογραφίες περιέχουν λογότυπα με το πρώτο να είναι ένας καρχαρίας και το δεύτερο το σήμα του Netflix μπροστά από τη λέξη GAME.

Μιας και αναφέρμαε το Ghost of Tsushima δεν πρέπει να ξεχάσουμε το πολυαναμενόμενο expansion που έρχεται στον κόσμο του παιχνιδιου. Για περισσότερες πληροφορίες πληροφορίες στον παρακάτω σύνδεσμο.

Σχετικό ΠεριεχόμενοGhost Of Tsushima Director’s Cut – Με πολύ νέο υλικό

Σε περίπτωση που οι φωτογραφίες αυτές είναι αληθινές η συνεργασία αυτή είναι πολύ ενδιαφέρουσα και εξυπηρετεί το κοινό και των δύο εταιριών. Πρέπει να σημειωθεί βέβαια πως όλα αυτα αποτελούν φήμες και κρατάμε μικρό καλάθι μέχρι να ακούσουμε κάτι από official πηγές.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τις προαναφερθείσες φωτογραφίες.

Πως θα σας φαινόταν εσας αυτή η συνεργασία; Πείτε μας την αποψη σας στα σχολία στην ομάδα μας στο Facebook. Όπως πάντα εσείς μείνετε συντονισμένοι για όλες τις εξελίξεις και πρόσθετα νέα για το PlayStation και την Sony στο PlayStationLab.gr

Credits: ΠΗΓΗ

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
error: Naughty! No copying!!