Τα Playstation Plus του Αυγούστου διέρρευσαν!

Μέτριος μήνας.
Playstation Plus

Ta Playstation Plus games του Αυγούστου διέρρευσαν επίσημα απο τη Sony. Από ότι φαίνεται θα έχουμε φυτά,battle royale και tennis τον επόμενο μήνα. Τα παιχνίδια θα έιναι διαθέσιμα στις 3 του Αυγούστου.

Η Sony ανανεώνοντας το Playstation.com μας ενημέρωσε για τα παιχνίδια του που θα είναι διαθέσιμα στις αρχές του επόμενου μήνα. Για αρχή έχουμε το παιχνίδι που λέγεται Hunter’s Arena:Legends που θα είναι για το PS4 αλλά και το PS5. Το συγκεκριμένο παιχνιδι θα είναι battle royale. Πιο συγκεκριμένα διαλέγουμε έναν hunter και θα αντιμετωπίσουμε διάφορους δαίμονες αλλά και άλλους online χρήστες που θα έχουν και αυτοί Hunters.

Δεύτερο παιχνίδι είναι το Plants vs Zombies:Battle for Neighborville και θα έιναι για το PS4 αλλά θα παίζεται και μέσω Backwards Compatibility στο PS5. Πρόκειται για PVP παιχνίδι και έχει 6v6 χάρτες και φαίνεται διασκεδαστικό.To τρίτο παιχνίδι αναμένεται να είναι το Tennis World Tour 2. Θα έιναι και αυτό διαθέσιμο για το Ps4 αλλά και το PS5 μέσω Backwards Compatibility.

Πώς σας φαίνονται τα παιχνίδια του Playstation Plus του Αυγούστου? Δεν θα το λέγαμε και ιδιαίτερα καλό αυτό το μήνα εκτός και αν το Hunter’s Arena:Legends κάνει την έκπληξη.

Για όλα τα νέα του Playstation αλλά και του gaming γενικότερα μείνετε συντονισμένοι στο www.playstationlab.gr

CREDITS:ΠΗΓΗ

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
error: Naughty! No copying!!