Το File Size του Deathloop μειώθηκε χάρη του PS5

Θα βοηθήσει στο μέλλον!
Deathloop

Το File Size του Deathloop μειώθηκε χάρη στην Kraken τεχνολογία συμπίεσης του PS5. Το νέο παιχνίδι της Bethesda θα “πιάνει” μόλις 17,3GB στην κονσόλας σας. Κάποιοι κακοπροαίρετοι έκανα γκρίνια για το 1TB του PS5.

Το PlayStation Game Size έκανε μία ανάρτηση σχετικά με το Deathloop. Το οποίο αρχικά υπολογιζόταν να “ζυγίζει” 25.9GB (βάση της έκδοσης 01.000.000). Ωστόσο σύμφωνα με την δεύτερη λίστα δεδομένων (για την έκδοση 01.001.000) το παιχνίδι ανέρχεται στα 17,3GB. Αυτή η διαφορά των 8,6GB στο File Size μπορεί αυτή την στιγμή να φαίνεται αμελητέα. Όμως η Sony αρχίζει να δείχνει τι κρύβεται κάτω από το φουτουριστικό περιτύλιγμα του PS5.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το σχετικό tweet που ανάρτησε το PlayStation Game Size.

Η Bethesda, αν και πλέον κομμάτι της Microsoft, θα κυκλοφορήσει το Deathloop στις 14 Σεπτεμβρίου 2021 αποκλειστικά για το PS5 και PC. Αρκετά οξύμωρο οφείλω να πω αλλά οι συμφωνίες δεν αλλάζουν. Τα Arkane Studios ως προγραμματιστές του τίτλου δεν είναι η πρώτη φορά που παινεύουν τον SSD του PS5 περιγράφοντας τον ως “ευλογία”. Λίγο υπερβολή αλλά κάτι παραπάνω θα γνωρίζουν στο κάτω κάτω τώρα βλέπουμε την δύναμη της κονσόλας.

Μέχρι το επόμενο νέο γύρω από την Sony και το PlayStation μείνετε συντονισμένοι/ες στο PlayStationLab.gr αλλά και στην ομάδα μας στο Facebook.

CREDITS: ΠΗΓΗ, ΠΗΓΗ2

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
error: Naughty! No copying!!