Το πολυβραβευμένο Hades έρχεται στο PlayStation τον Αύγουστο!

Ένα παιχνίδι που δεν πρέπει να χάσει κανείς!
Hades

Το πολυβραβευμένο Hades έρχεται στο PlayStation στις 13 Αυγούστου 2021. Με περισσότερα από 50 βραβεία Game of the Year, γίνεται διαθέσιμο για πρώτη φορά στο PlayStation. Πρόκεται για ένα rogue-like hack-and-slash dungeon crawler παιχνίδι. Χρησιμοποιήστε τις δυνάμεις και τα μυθικά όπλα του Ολύμπου για να αποδράσετε από τα δεσμά του ίδιου του θεού των νεκρών. Επίσης όσο περισσότερο παίζετε, τόσο δυνατότεροι γίνεστε και αποκαλύπτετε ολοένα και μεγαλύτερο μέρος της ιστορίας με κάθε μοναδική απόπειρα απόδρασης.

Ο Ζαγρέας εκτός από την βοήθεια της ευρύτερης οικογένειάς του ( Δίας, Αθηνά κτλ), έχει και προσωρινές ενισχύσεις, γνωστές ως Boons. Αλλά επίσης και με μόνιμες αναβαθμίσεις που εξασφαλίζονται με κάθε Run. Το Hades συνδυάζει τις καλύτερες πτυχές των πολυβραβευμένων τίτλων της Supergiant. Μαζί βέβαια με την γρήγορη δράση του Bastion, την πλούσια ατμόσφαιρα και το βάθος του Transistor, αλλά και την αφήγηση με έμφαση στους χαρακτήρες του Pyre.

Επίσης, η μουσική του παιχνιδιού είναι από μόνη της λόγος αγοράς του παιχνιδιού. Οι developers του Hades, έχουν ξεπεράσει τον εαυτό τους συνδυάζοντας στο soundtrack ηλεκτρική κιθάρα με μπουζούκι και το αποτέλεσμα είναι το λιγότερο εντυπωσιακό.

Μπορείτε να προπαραγγείλετε το Hades ΕΔΩ ή σε οποιοδήποτε κατάστημα λιανικής πώλησης. Για περισσότερα PlayStation νέα μείνετε συντονισμένοι στο PlayStationLab.gr

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
error: Naughty! No copying!!