Το Witcher 3 στο PS5 θα έχει Extra DLCs βασισμένα στην σειρά του Netflix

Ταυτόχρονα ανακοινώθηκε ο τίτλος και το νέο cover!
witcher-3-next-gen-upgrade

Όπως όλοι γνωρίζουμε η Next-Gen έκδοση του The Witcher 3: Wild Hunt είναι προγραμματισμένη να κυκλοφορήσει μέσα στο 2021. Πριν λίγες ώρες η CD PROJEKT RED έδωσε ένα νέο update για την έκδοση αυτή. Συγκεκριμένα ανακοίνωσε πως το όνομα θα είναι The Witcher 3: Wild Hunt – Complete Edition και παρουσίασε το νέο cover του παιχνιδιού. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το Tweet-ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην επίσημη σελίδα του παιχνιδιού.

Η σημαντικότερη πληροφορία όμως που ανακοινώθηκε είναι πως θα υπάρξει πρόσθετο περιεχόμενο για τον τίτλο βασισμένο στην σειρά του Netflix. Σε αυτό θα συμπεριλαμβάνονται μερικά δωρεάν DLCs αλλά και νέα αντικείμενα. Τι αντικείμενα όμως θα μπορούσαν να είναι αυτά; Ίσως η πανοπλία που φοράει ο Henry Cavill στην σειρά; Κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει προς το παρών.

Η Next-Gen έκδοση του παιχνιδιού αναμένεται να κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στο έτος και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες θα είναι δωρεάν upgrade για όσους έχουν το παιχνίδι στις κονσόλες προηγούμενης γενιάς. Μείνετε συντονισμένοι στο PlayStationLab.gr για αν ενημερώνεστε για τα τελευταία νέα σχετικά με το Gaming και το PlayStation.

CREDITS: ΠΗΓΗ

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
error: Naughty! No copying!!