Η Sony λέγεται πως θα ανακοινώσει σύντομα Metal Gear Solid & Silent Hill

Αναμένουμε για νέες πληροφορίες!
Silent Hill Welcome Sign

Σύμφωνα με μία πηγή κοντά στη Sony, νέα παιχνίδια Metal Gear Solid & Silent Hill θα ανακοινωθούν πολύ σύντομα. Με τον αγαπημένο Hideo Kojima να συμπελιμβάνεται και αυτός με καποιο τρόπο στη δημιουργία των παιχνιδιών αυτών.

Εδώ και αρκετό καιρό επικρατεί ένα χάος με τον νέο τίτλο της BLUE Box Games το Abandoned, για τον οποίο ακούγονται πολλές φήμες. Συγκεκριμένα το παιχνίδι φημολογείτε να είναι στην πραγματικότηα ένας νέος Silent Hill τίτλος. Η προαναφερθήσα πηγή βάζει λάδι στη φωτιά με αυτά που είπε στην ιστιοσελίδα POPTOPIC. Σύμφωνα με αυτήν το teaser/τρέιλερ “Abandoned Realtime Experience” είναι αυτό που θέλουν οι θαυμαστές, καθώς και πολλά παραπάνω.

Σύμφωνα με μια πηγή κοντά στη Sony, η BLUE Box Game Studios απορροφήθηκε από το PlayStation Studio. Έχοντας αρχικά καθήκον να δουλέψει στο Silent Hills πριν το έργο κλείσει το 2015. Αντίθετα, σύμφωνα με την πηγή, κατέληξαν να δουλεύουν σε ένα VR expansion για το παιχνίδι Until Dawn.

Αφού αποκάλυψε ότι η Sony εργάζεται επίσης για ένα παιχνίδι Metal Gear Solid, η πηγή συνέχισε λέγοντας: «Ανεξάρτητα, οι« θεωρίες συνωμοσίας »είναι σωστές. Ωστόσο, λίγο μετά τη δημοσίευση του άρθρου, η Kojima Productions δημοσίευσε ένα επίσημο τρέιλερ για το Death Stranding: Director’s Cut. Tο οποίο η πηγή ισχυρίστηκε ότι ήταν ένα πραγματικό teaser για το επερχόμενο αποκλειστικό παιχνίδι του PlayStation 5 Metal Gear Solid.

Τονίζοντας πως είναι βέβαιος για τη συσχέτιση του reveal του Death Stranding: Director’s Cut με το Metal Gear solid. Όπως είναι βέβαιος πως το Abandoned ειναι στην πραγματικότητα ένα νέο Silent Hills. Δίνοντας την υπόσχεση ότι οι φανς θα μάθουν νέα για τα αγαπημένα τους franchise σύντομα.

Εσείς μείνετε συντονισμένοι στο PlayStationLab.gr, για να μαθαίνεται ό,τι νέο κυκλοφορεί στον κόσμο του gaming όσο και στον κόσμο της Sony.

Credits: ΠΗΓΗ

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
error: Naughty! No copying!!