Το Ghost of Tsushima: Legends θα κυκλοφορήσει ως Standalone

Τι άλλο να κάνει πια αυτό το studio;
Ghost Of Tsushima Legends Mode

Το Ghost of Tsushima: Legends θα κυκλοφορήσει ως Standalone, που σημαινει η Sucker Punch βάζει το Legends στο ψηφιακό ράφι. Απευθύνεται σε όσους δεν έχουν ακόμα το Ghost of Tsushima αλλά ενδιαφέρεστε να δοκιμάσουν το Legends.

Αυτή η νέα αυτόνομη έκδοση του Legends θα είναι διαθέσιμη στο PlayStation Store από της 3 Σεπτεμβρίου σε PS4 ή PS5. Με εξαίρεση ορισμένα cosmetics που μπορούν να ξεκλειδωθούν μόνο μέσω της single-player campaign. Aυτό είναι το ίδιο περιεχόμενο Legends προσβάσιμο από τους ιδιοκτήτες του Ghost of Tsushima. Οπότε θα έχετε πρόσβαση στο περιεχόμενο που κυκλοφόρησε το 2020 και πρόκειτε να κυκλοφορήσει . (Και φυσικά, θα μπορείτε να παίξετε συνεργατικά με παίκτες που κατέχουν την πλήρη έκδοση).

Ghost of Tsushima
Εικόνα από το PlayStation.Blog

Για τους σκληροπυρηνικούς φίλους τώρα του παιχνιδιού η Sucker Punch σας έχει ακόμα μια έκπληξη. Το στούντιο εισάγει μια νέα λειτουργία με το όνομα Gear Mastery System. Στο οποίο παίκτες που έχουν gear από 110 level και πάνω, θα μπορούν να ξεκλειδώσουν “Mastery Challenges.” Συνδυάζοντας τον εξοπλισμό τους θα μπορούν ανεβάσουν το level capacity στα 120. Με κάθε challenge που οι παίκτες ολοκληρώσουν θα ξεκλειδώσουν νέα abilities, perk slots και νέες τεχνικές για κάθε clash.

Αυτό δεν είναι παρά ένα δείγμα από το περιεχόμενο που έχει προσθέσει η Sucker Punch που θα προσφέρεται εντελώς δωρεάν! Για να δείτε τα υπόλοιπα διαβάστε το αντίστοιχο άρθρο μας

Σχετικό ΠεριεχόμενοGhost of Tsushima: Legends- Εισάγει νέο “Rivals” mode

Η Standalone έκδοση του Ghost of Tsushima: Legends θα είναι διαθέσιμη από της 3 Σεπτεμβρίου σε PS4 ή PS5 στα 19,99. Ενώ, όσοι αγοράσουν την αυτόνομη κυκλοφορία του Legends, και αποφασίσουν ότι θέλουν upgrade , θα μπορoούν ανά πάσα στιγμή με 50 € ( PS4) ή 60 € (PS5).

Όπως πάντα εσείς μείνετε συντονισμένοι για όλες τις εξελίξεις και πρόσθετα νέα για το PlayStation και την Sony στο PlayStationLab.gr

Credits: ΠΗΓΗ

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
error: Naughty! No copying!!