Δεν έχει κάτι να μας δείξει η βιομηχανία του gaming;

Και κάπως έτσι έχουμε σχεδόν φθάσει στο τέλος αυτής της χρονιάς και όσον αφορά το gaming, πολλά πράγματα έχουν αλλάξει. Από όλα έχει το μενού για φέτος. Καθυστερήσεις, παιχνιδιών που ήταν άκρως αναμενόμενο, αφού διανύουμε ακόμη μια χρονιά πανδημίας. Είδαμε remastered και remakes καθώς επίσης και την μεταφορά πολλών παιχνιδιών στην μεγάλη οθόνη. Κάτι λείπει όμως δεν νομίζετε; Ας δούμε μαζί τι.

Σίγουρα τα πράγματα είναι δύσκολα και ακόμα υπάρχουν ελλείψεις στην αναζήτηση μιας κονσόλας νέας γενιάς. Με αρκετούς παίκτες να κρατάνε ήδη το δικό τους backlog από παιχνίδια, αυτό που λείπει είναι…..καινούργιες ιδέες. Η αλλιώς αν θέλετε να το πούμε πιο σωστά φρέσκα IP’s. Φυσικά έχουν παρουσιαστεί αρκετά παιχνίδια. όμως γνωρίζαμε τι ακριβώς περιμέναμε να δούμε. Η gaming κοινότητα περιμένει να δει την έκπληξη με καινούργια παιχνίδια, βασισμένα σε νέα stories.

Δεν έχει λοιπόν η βιομηχανία gaming να μας δείξει κάτι τέτοιο; H απλά δεν είναι η κατάλληλη περίοδος για να γίνει αυτό το βήμα; Σίγουρα νέες ιδέες υπάρχουν ή θα γεννηθούν. Πιστεύω όμως, πως οι εταιρίες ίσως κρατούν ακόμη κλειστά τα χαρτιά τους. Αρκεί να σκεφτούμε πως γενικότερα δεν διανύουμε και την καλύτερη περίοδο, όσον αφορά την οικονομία, οπότε το να κινείται κάποιος εκ του ασφαλούς, είναι καλύτερο.

Επίσης το να δημιουργηθεί μια καινούργια ιδέα για ένα καινούργιο IP, απαιτεί αρκετά πράγματα. Το gaming κοινό δεν χρειάζεται μόνο remasrered και remakes. Σίγουρα μένει η νοσταλγία, καθώς παλιά παιχνίδια ξυπνούν γνώριμες αναμνήσεις, όμως θέλει και κάτι παραπάνω. Υπάρχει η αίσθηση πως ο τομέας του gaiming, βρίσκετε σε μια σχετική σταθερότητα. Η μας κρατάει το καλύτερο για το τέλος. Ο χρόνος σαν καλύτερος κριτής, θα δείξει. Περιμένουμε τις απόψεις σας.

Ελάτε στην παρέα του Playstation Lab στο FB και για να μαθαίνετε νέα γύρω από το gaming. Tόσο σε ποσότητα όσο και σε ποιότητα….. κλικ στο site του Playsation Lab.gr.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
error: Naughty! No copying!!