Ενδιαφέρουσες ιδέες για τα PS5 System Features!

System Features

H Sony έχει ενδιαφέρουσες και εντυπωσιακές ιδέες για μελλοντικά PS5 System Features !Ετσι δήλωσε ο Hideaki Nishino μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της Sony.Πιο συγκεκριμένα η ομάδα της Sony φέρεται να έχει μεγάλη λίστα που αναμένεται να φέρει στη κονσόλα.

Η Sony έμαθε πολλά μέσα απο το PS4 και συνεχίζει να μαθαίνει για το πως οι παίχτες χρησιμοποιούν το σύστημα.Επίσης παρατηρούν το πως συμπεριφέρονται και τα παιχνίδια.Ξέρουν τι είναι αποδεκτό και πιο δημοφιλές για τους χρήστες της κονσόλας.

Ο Hideaki Nishino δήλωσε ότι δεν κατάφεραν να υλοποιήσουν όλη τη λίστα πριν την κυκλοφορία του PS5. Προς το παρόν χρησιμοποιούν το feedback από τη κοινότητα και αναμένονται βελτιώσεις. Συγκεκριμένα η κοινότητων των παιχτών έχει τη μεγαλύτερη επίδραση όσων αφορά τα PS5 System Features.. Έχουν γίνει και ειδικές αλλαγές στο UX για συγκεκριμένους χρήστες. Μέσω αυτών των αλλαγών συγκρίνουν το πως χρησιμοποιούνται γενικά τα Features.

Η αλήθεια είναι ότι η κοινότητα του PS5 ζητάει συνέχεια καινούργια System Features. Το πιο τρανταχτό είναι το Variable Refresh Rate η αλλιώς VRR. Ο Hideaki στο τέλος της ομιλίας του δήλωσε ότι θέλουν να καλύψουν τις ανάγκες των χρηστών. Αυτό είναι το πάθος τους και θα προσπαθήσουν για το καλύτερο.

Για όλα τα νέα του Playstation αλλά και του gaming γενικότερα μείνετε συντονισμένοι στο www.playstationlab.gr

CREDITS:ΠΗΓΗ

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
error: Naughty! No copying!!