Έρχεται καινούριο παιχνίδι από το Bend Studio

Ο δημιουργός του Day's Gone μας προετοιμάζει για ένα μεγάλο δημιούργημα
Bend Studio Logo

Ο Hermen Hulst, που ηγείται των PlayStation Studios, έκανε μια ενδιαφέρουσα ανακοίνωση, για το Bend Studio. Μας ενημέρωσε πως το studio που κρύβεται πίσω από την δημιουργία του Day’s Gone, κάτι καινούριο μας μαγειρεύει.

Ο Hulst δυστυχώς δεν μας έκανε την τιμή να μας δώσει περισσότερες λεπτομέρειες. Άφησε να πλανάτε ένα πέπλο μυστηρίου για αυτό το καινούριο εγχείρημα. Τόνισε επίσης πως πρόκειται όχι μόνο για ένα μεγάλο, αλλά υπέροχο σχέδιο. Δείτε την ανακοίνωση παρακάτω που έγινε μέσω Twiter. Πάει κάπου το μυαλό σας;

Και αν το μυαλό σας πάει σε ένα sequel του Day’s Gone, μάλλον καλά θα κάνετε να το ξεχάσετε. Η Bend Studio το έχει ξεκαθαρίσει. Θα μπορούσαμε όμως να μιλάμε για ένα open world project, βασισμένο στον κόσμο του αρχικού παιχνιδιού. Το καινούργιο αυτό ΙP για το οποίο μιλάμε, ξεκίνησε την ανάπτυξη του το Σεπτέμβριο του 2019. Λίγο μετά την κυκλοφορία του Day’s Gone.

Όμως τον περασμένο Σεπτέμβριο, δύο μέλη κλειδιά για την εταιρεία, ο John Garvin και ο Jeff Ross αποχώρησαν. Από όσα γνωρίζουμε μέχρι τώρα το παιχνίδι αυτό θα είναι αποκλειστικότητα για το PS5 και είναι απίθανο να το δούμε και στο PS4. Τι πιστεύετε να ετοιμάζει η Bend Studio;

Ελάτε στην παρέα του Playstation Lab στο FB και για να μαθαίνετε νέα γύρω από το gaming. Tόσο σε ποσότητα όσο και σε ποιότητα….. κλικ στο site του Playsation Lab.gr.

CREDITS:ΠΗΓΗ

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
error: Naughty! No copying!!