Έρχεται (μάλλον) το PS Now στο PS5

Πιο κοντά από ποτέ!
PS Now PS5

Μάλλον θα δούμε σύντομα μία νέα προσθήκη στο PS5 που όλοι περίμεναν και δεν είναι άλλη από το PS Now. Μία δημοσίευση της Sony μας έδωσε μία πρώτη ματιά στο επόμενο update. Όπου, λογικά, έρχεται για να προσφέρει την πολυπόθητη υπηρεσία.

Πέρσι τέτοια εποχή, όταν η νέα γενιά εμφανίστηκε ήρθαν και τα πρώτα παράπονα καθώς το PS Now ήταν απων για τα PS5 παιχνίδια. Φυσικά λόγω πανδημίας μία τέτοια απουσία δεν έκανε εντύπωση. Ειδικά αν σκεφτούμε πως ακόμα υπάρχει πρόβλημα στο stock. Όλα αυτά έρχονται να αλλάξουν με μία νέα “πατέντα” που φαίνεται να έχει δρομολογηθεί. Το τρικ, ονόματι Ultra High-Speed Low-Latency Network Storage υπαινίσσεται πως θα επιτρέπει στα next-gen games να γίνονται “streamed” μέσω του PS Now.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε την άνωθεν πληροφορία.

Η “πατέντα” αυτή από ότι φαίνεται χρησιμοποιεί πολλαπλούς NVME drives (ίδιου είδους μονάδα αποθήκευσης που έχουν τα PS5) όπου “δικτυώνονται” μαζί με σκοπό τα streaming παιχνίδια.

Όπως καταλαβαίνετε, ετοιμάζεται ένα μεγάλο update που θα καλύψει τα παράπονα. Όλα δείχνουν λοιπόν ότι, μάλλον, πρόκειται για την προσθήκη του PS Now στις νέες κονσόλες. Εννοείται πως περιμένουμε κάτι επίσημο από την ίδια την εταιρεία αλλά παραμένει ένας καλός οιωνός.

Αν οι εικασίες μας είναι σωστές σύντομα θα έχουμε πολύ καλά νέα. Για αυτό μείνετε συντονισμένοι στο PlayStationLab.gr για κάθε ανακοίνωση γύρω από την αγαπημένη μας κονσόλα.

CREDITS: ΠΗΓΗ, ΠΗΓΗ2

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
error: Naughty! No copying!!