Έρχονται τα νέα gaming έπιπλα της Ikea

Οι gamers αποκτούν τα δικά τους έπιππλα!
Ikea-gaming-series

H θεματική gaming γκάμα επίπλων και αξεσουάρ της Ikea απέκτησε επιτέλους τιμή και παγκόσμια ημερομηνία κυκλοφορίας. Τον Οκτώβριο λοιπόν θα κάνει την παγκόσμια εμφανισή της η σειρά που ήρθε για πρώτη φορά στην Κίνα νωρίτερα φέτος. Ως μια συνεργασία της Ikea με την Asus και τη μάρκα της Republic of Gamers (ROG).

Για τη γκάμα οι τιμές κυμαίνονται από φθηνά αξεσουάρ γραφείου, όπως ένα φλιτζάνι $10 , μέχρι τις gaming καρέκλες που θα κοστίζουν μεταξύ $69 και $349.

  • Οι παραπάνω τιμές δίνονται σε δολλάρια, γιατί δεν έχουν ανακοινωθεί οι τιμές σε ευρώ.

Υπάρχουν περισσότερα από 30 θεματικά προϊόντα συνολικά, ταξινομημένα σε 4 κατηγορίες προϊόντων, δείτε παρακάτω την λίστα.

  • Τραπέζια για Gamers
  • Καρέκλες για Gamers
  • Gaming Σετ γραφείων & καρέκλες
  • Gaming Αξεσουάρ

Τα περισσότερα είναι πρωτότυπα σχέδια της Ikea ,”βασισμένα στις γνώσεις που αποκτήθηκαν από τη συνεργασία για να καλύψουν τις διάφορες ανάγκες των gamers”, λέει ο έμπορος λιανικής. Οι χρήστες της Asus θα χαρούν να μάθουν πω υπάρχει ειδική υποκατηγορία προιόντων σχεδιασμένη για αυτούς. Συγκεκριμένα η υποκατηγορία Uppspel, περιέχει προϊόντα σχεδιασμένα σε συνεργασία με την Asus.

Όπως πάντα εσείς μείνετε συντονισμένοι για όλες τις εξελίξεις και πρόσθετα νέα για το PlayStation και την Sony στο PlayStationLab.gr.

Credits: ΠΗΓΗ, ΠΗΓΗ2

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
error: Naughty! No copying!!