Γιατί κρατάμε backlog;

the-backlog

Και δεν έχετε καταλάβει τίποτα. Από το θέμα. Θα σας βοηθήσω. Επανάληψη του θέματος. Γιατί κρατάμε backlog; Οπα τι είναι το backlog; Θα σας το θέσω πολύ απλά τι είναι τα ασιδέρωτα ρούχα για μια νοικοκυρά; Μένουν εκεί τα κοιτάζει και δεν έχει χρόνο να τα σιδερώσει. Τι είναι τα αδιάβαστα βιβλία για έναν βιβλιοφάγο; Δεν θα πάρω καινούργια έχω τα προηγούμενα.

Έτσι και στο gaming. Δημιουργείται ένα ωραιότατο backlog. Όμορφα παιχνιδάκια που κάθονται ωραία εκεί στις θήκες τους και μας φωνάζουν. Play me, play me! Και κλασσικά όλοι οι gamers λέμε. Δεν θα αγοράσω καινούργιο παιχνίδι έχω να παίξω. Χαχαχαχα. Και το Skroutz γέλασε, γιατί το Skroutz ξέρει. Και εσείς λέτε.

Δεν φταίω εγώ που το πήρα καλάθι μου, το βρήκα σε προσφορά. Δεν φταίω εγώ που το πήρα, άλλοι με πίεσαν ή το πήρα να το κάνω δώρο. Και η κίνηση προσθήκη στο καλάθι έχει αρχίσει να σας στοιχειώνει και να σου το backlog όλο μεγαλώνει. Και η ίδια δικαιολογία όλους τους gamers ακολουθεί. Δεν έχω χρόνο να παίξω!

Κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί σε ένα καινούργιο παιχνίδι για αυτό το backlog μεγαλώνει. Δεν πειράζει εγώ το θέλω. Θα το παίξω το 2032, έχω και άλλα παιχνίδια να παίξω. Και η στοίβα με τα παιχνίδια μεγαλώνει, αλλά θέλουμε κι άλλα. And the story goes on!

Εσείς πόσα παιχνίδια έχετε που δεν έχετε παίξει; Ελάτε πείτε την αλήθεια. Ελάτε στην παρέα του Playstation Lab στο FB και για να μαθαίνετε νέα γύρω από το gaming. Tόσο σε ποσότητα όσο και σε ποιότητα….. κλικ στο site του Playsation Lab.gr.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
error: Naughty! No copying!!