Η Naughty Dog επιστρέφει στο motion capture Studio

Και σίγουρα κάτι μας μαγειρεύει
Naughty Dog

Και αφού σε όλους μας αρέσει η κίνηση, η εταιρεία που δημιούργησε το The Last Of Us, is back in motion! Και ποτέ δεν είχε σταματήσει βέβαια να βρίσκετε σε κίνηση. Ακόμα και μετά την κυκλοφορία του The Last Of Us II, η Naughty Dog συνέχισε να δημιουργεί. Και αυτή τη φορά μετά από μια μυστήρια ανακοίνωση ενός προγραμματιστή στην εταιρεία, όπως θα δείτε στην παρακάτω φωτογραφία, σίγουρα κάτι ψήνεται.

Και τώρα θα μας ρωτήσετε τι θα μπορούσε να είναι αυτό; Καλή ερώτηση. Αρχικά θα μπορούσε να είναι motion capture είτε για το Last Of Us Remake, είτε για το Factions. Όπως θα καταλάβατε αναφερόμαστε στο multiplayer του Last Of Us, που θα κυκλοφορήσει αυτόνομο. Από εκεί και πέρα, θα μπορούσε να είναι απλά ένα καινούργιο multiplayer παιχνίδι ή ακόμα και ένα βασισμένο σε μια απόλυτα καινούργια ιδέα(IP).

Aυτό όμως που μας κάνει να ελπίζουμε πως μιλάμε για το Last Of Us Remake ή το Factions, είναι η παρουσία ενός συγκεκριμένου κασκαντέρ. Ο λόγος για τον Mark Musashi, που συνεργάζεται με την Naughty Dog, από την δημιουργία του Last Of Us. Όπως και να έχει, κάτι ετοιμάζει η Naughty Dog. Για να δούμε, τι θα είναι αυτό; Ελάτε στην παρέα του Playstation Lab στο FB και για να μαθαίνετε νέα γύρω από το gaming. Tόσο σε ποσότητα όσο και σε ποιότητα….. κλικ στο site του Playsation Lab.gr.

CREDITS:ΠΗΓΗ
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
error: Naughty! No copying!!