Μια πανδημία με συνώνυμο το gaming

pandemic-and-gaming

Και τι δεν έχουν δει τα μάτια μας τα τελευταία χρόνια. Ακόμα και μια πανδημία. Με μια γενιά να τα έχει δει όλα. Και αυτήν που θα έρθει να μην ξέρει τι άλλο θα δουν τα μάτια της. Και όμως σε αυτή την γκρίζα εικόνα των καιρών, έχετε αναρωτηθεί πως υπάρχει μια ενωμένη κοινωνία, που δεν έχει να χωρίσει τίποτα; Εκείνη των παιχνιδιών.

Η πανδημία λοιπόν, που δυστυχώς ακόμη διανύουμε, έγινε ένα με την βιομηχανία των παιχνιδιών. Τώρα ακόμη περισσότερο. Το γιατί το έχετε σκεφτεί; Σίγουρα γιατί είναι μια διέξοδος, εδώ θα συμφωνήσουμε. Και σίγουρα γιατί πουλάει, την περίοδο που οι υπόλοιπες βιομηχανίες σταματούν. Όχι απλή διέξοδος όμως. Είναι μια έξοδος χωρίς να πρέπει να φύγει κανείς από το σπίτι του.

Γιατί; Μέσα από ένα παιχνίδι, θα γίνει ένας άλλος χαρακτήρας. Σε έναν άλλο κόσμο. Τι πουλάει δηλαδή και έγινε πλέον αυτή η πανδημία συνώνυμο του gaming. Πουλάει το ακριβώς αντίθετο από αυτό που έχουν οι άνθρωποι, αυτή την περίοδο. Διανύουμε ανασφάλεια, οπότε πουλάει η ασφάλεια. Και εκεί καταλαβαίνουμε πολύ καλά, πως και ένας απλός χαρακτήρας παιχνιδιού, μπορεί να γίνει πρότυπο για τον καθένα μας.

Όλοι χρειαζόμαστε ένα χρυσό κλουβί, που θα μπορούμε να βγαίνουμε όμως όποτε θέλουμε. Και αν το σκεφτούμε αρκετά καλά, είναι ένας τομέας που κατάφερε να ανθήσει, ακόμα και μέσα σε άγονες συνθήκες. Διαβάστε στο παρακάτω άρθρο τα νούμερα για να καταλάβετε το πόσο μεγάλη ήταν η χρηματική άνθηση.

Εξαγορές από την Sony

Πείτε μας πιστεύετε πως πλέον η παδημία&gaming είναι ένα; Ελάτε στην παρέα του Playstation Lab στο FB και για να μαθαίνετε νέα γύρω από το gaming. Tόσο σε ποσότητα όσο και σε ποιότητα….. κλικ στο site του Playsation Lab.gr.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
error: Naughty! No copying!!