Συνεργασία NaughtyDog – SuckerPunch

Ωραίες Συνεργασίες!
Συνεργασία

Υπήρξε μικρή συνεργασία μεταξύ Naughty Dog και Sucker Punch.Η πρώτη δανείστηκε ορισμένα στοιχεία από το Infamous Second son.Ένα μεγάλο πλεονέκτημα όταν ανήκεις στα Playstation Studios είναι και οι ενδεχόμενες συνεργασίες μεταξύ των developers. Βέβαια πολύ σπάνια αυτές οι πληροφορίες βγαίνουν προς τα έξω.

Ο αντιπρόεδρος της Naughty Dog Evan Wells μοιράστηκε πρόσφατα μια ωραία ιστορία. Το Last of us 2 πήρε μέρος στο Seattle. Πριν απο 6 χρόνια κυκλοφόρησε το Infamous Second Son. Το συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν open world game με βάση το Seattle. Οι developers της Naughty Dog ζητήσαν διάφορα στοιχεία από τη Sucker Punch ώστε να επιταχύνουν την παραγωγή του παιχνιδιού.

Μία παρόμοια ιστορία πάνω σε συνεργασία είχε και ο Neil Druckmann που είναι πρόεδρος της Naughty Dog. Αυτή αφορούσε την καταγραφή κίνησης για άλογα.Η Sucker Punch τότε ετοίμαζε motion capture για το Ghost Of Tsushima. Τα 2 studios τελικά συνεργάστηκαν και μοιράστηκαν αρκετά data μεταξύ τους.

Ενδιαφέρουσες ιστορίες οι παραπάνω και μακάρι στο μέλλον να δούμε περισσότερες. Για όλα τα νέα του Playstation αλλά και του gaming γενικότερα μείνετε συντονισμένοι στο www.playstationlab.gr

CREDITS:ΠΗΓΗ

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
error: Naughty! No copying!!