Φήμη – Το Splinter Cell πήρε το “πράσινο” φως

Μόνο το πράσινο ταιριάζει στον Sam Fisher!
Splinter Cell

Δόθηκε το “πράσινο” φως, καλά διαβάσατε η Ubisoft, μάλλον, ετοιμάζει ένα νέο Splinter Cell. Ύστερα από σχεδόν μία δεκαετία πολύ πιθανόν να έχουμε ένα καινούργιο κεφάλαιο της σειράς έπειτα από το Splinter Cell: Blacklist του 2013.

Σύμφωνα λοιπόν με το VGC ορισμένες πηγές που ασχολούνται με την ανάπτυξη τους έδωσαν τις εξής πληροφορίες. Ο τίτλος είναι υπό ανάπτυξη στην προσπάθεια της Ubisoft να κερδίσει πίσω τους απογοητευμένους fans. Να σχολιαστεί πως η όλη απογοήτευση ξέσπασε όταν παλαιότερα η εταιρεία είχε ανακοινώσει πως η συνέχεια της σειράς θα είναι σε mobile και VR μορφή. Δεν τους αδικούμε!

Δεν γνωρίζουμε σίγουρα ποιο studio δουλεύει στο παιχνίδι καθώς είναι σε πρώιμη φάση παραγωγής. Η πηγή ανέφερε πάντως ότι μπορεί να έχουμε κάποια ανακοίνωση μέσα στον επόμενο χρόνο. Φυσικά, μέχρι ώρας, η εταιρεία δεν έχει δώσει κάποια θετική απάντηση προκειμένου να επιβεβαιωθεί αυτή η φήμη. Η Ubisoft φαίνεται να προσπαθεί να φτιάξει και πάλι την “εικόνα” της αναπτύσσοντας έναν αγαπημένο τίτλο του κοινού. Μην ξεχνάμε πως υπήρξαν αρκετές κατηγορίες από τους υπαλλήλους προς συναδέλφους αλλά και γενικά προς τον τρόπο λειτουργίας της εταιρείας.

Όπως και να έχει ευελπιστούμε όντως η Ubisoft να έδωσε το “πράσινο” φως για ένα νέο Splinter Cell και να έχουμε πολύ σύντομα νέα του. Μέχρι τότε μείνετε συντονισμένοι/ες στο PlayStationLab.gr για όλα τα νέα γύρω από την αγαπημένη μας κονσόλα.

CREDITS: ΠΗΓΗ, ΠΗΓΗ2

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
error: Naughty! No copying!!