Η Bloober Team ανακοινώνει καινούριο Layers of Fear

Με τη χρήση Unreal Engine 5
layers of fear

Το στούντιο από την Πολωνία επιστρέφει. Μετά από τα παιχνίδια The Medium και Observer, η Bloober Team μας ανακοινώνει ένα καινούριο Layers of Fear. Όπως θα δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί βλέπουμε ένα ζωγράφο ο οποίος είναι, όχι και τόσο φυσιολογικός θα λέγαμε. Κάτι το οποίο αξίζει να σημειωθεί, είναι το παιχνίδι έχει αναπτυχθεί με την χρήση της Unreal Engine 5. Oπότε τα ματάκια μας θα έχουν να δουν πολλά, με αυτή την κυκλοφορία.

Το Layers of Fear είναι ένα από τα τρεις τίτλους που μας ετοιμάζει η Bloober Team. Το δεύτερο παιχνίδι που βρίσκετε στα σκαριά, θα είναι σε συνεργασία με την Private Division. Ο τελευταίος τίτλος που ετοιμάζει η εταιρεία, είναι με την βοήθεια της Konami. Αυτή η συνεργασία, φημολογείται πολύ έντονα πως θα είναι και το επόμενο Silent Hill. Δυστυχώς δεν έχουμε ακόμα συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας για το Layers of Fear. Το μόνο που γνωρίζουμε είναι πως θα κυκλοφορήσει κάπου μέσα στο 2022, για PS5.

Ελάτε στην παρέα του Playstation Lab στο FB και για να μαθαίνετε νέα γύρω από το gaming. Tόσο σε ποσότητα όσο και σε ποιότητα….. κλικ στο site του Playsation Lab.gr. Ανταλλάξτε μαζί μας τις απόψεις και τις ιδέες σας!

CREDITS:ΠΗΓΗ

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
error: Naughty! No copying!!