Η Sony έχει 13-18 δισεκατομμύρια για εξαγορές!

Αναμένονται και άλλες προσθήκες!
Εξαγορές

Η Sony έχει ακόμα περίπου 13-18 δισεκατομμύρια διαθέσιμα για εξαγορές απ’ ότι φαίνεται. Το γεγονός ότι ήδη έχει προσθέσει αρκετά studios όμως δεν φαίνεται να την πτοεί. Μελλοντικά ίσως δούμε ακόμα περισσότερες στρατηγικές κινήσεις.

Σύμφωνα με το Marsipan Games, η Sony στο μέλλον αναμένεται να είναι ιδιαίτερα επιθετική όσων αφορά μελλοντικές εξαγορές άλλων Studio. Αυτό όμως δεν είναι τόσο απλό όσο φαίνεται. Η Sony είναι μεγάλη εταιρία αλλά με κάθε εξαγορά θα πρέπει να πληρώνει και τον κάθε υπάλληλο μαζί με τα επιπλέον έξοδα που έχει το εκάτοστε studio. Στο παρελθόν έχουμε δει ότι πριν προβεί σε εξαγορά, κοιτάει αν το studio ταιριάζει στα πλάνα της εταιρίας.

Πιο συγκεκριμένα, στο στόχαστρο έιναι Studio που έχουν βάση την Ιαπωνία,την Κίνα, την Πολωνία αλλά και τον Καναδά. Ο Καναδάς είναι μία χώρα στην οποία η Sony θέλει να επεκταθεί αφού εκεί δεν έχει μεγάλη βάση χρηστών.Tελευταία εξαγορά ήταν της BluePoint Games που είναι expert σε remakes και remasters κλασσικών τίτλων όπως το Demon’s Souls.

Για όλα τα νέα του Playstation αλλά και του gaming γενικότερα , μείνετε συντονισμένοι στο www.playstationlab.gr

CREDITS:ΠΗΓΗ

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
error: Naughty! No copying!!