Ο δημιουργός του Twisted Metal πληγώθηκε από την Sony

Του ράγισαν την καρδιά, που από ό,τι φαίνεται δεν έχει.
twisted metal

Ο David Jaffe, δημιουργός της σειράς Twisted Metal, εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκεια του προς τη Sony. Ο λόγος; Μέσα από το κανάλι του στο YouTube, υποστήριξε πως η Sony δεν επικοινώνησε μαζί του, όσον αφορά μια νέα προσθήκη στην σειρά παιχνιδιών. Ο Jaffe υποστήριξε πως έχει να επικοινωνήσει με την εταιρεία από το 2018. Και αν ισχύουν οι φήμες, ο ίδιος αισθάνεται πολύ άσχημα που δεν τον έχουν ενημερώσει.

Η θέση του είναι δικαιολογημένη ως ένα βαθμό, καθώς ο David ανέφερε επίσης πως οι άνθρωποι που εργάζονται για την δημιουργία της σειράς. Επίσης αναφέρθηκε πως τον πληροφόρησαν ότι ο Anthony Mackie, θα έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Ο Jaffe υποστήριξε πως θα είναι κοντά τους σε ό,τι χρειαστεί. Και τους ευχαριστεί για την αναγνώριση, κάτι που δεν πείρε από την πλευρά της Sony.

Όσον αφορά για το ποια είναι η δική του άποψη για τον λόγο που δεν ενημερώθηκε, για τον επερχόμενο τίτλο, ο ίδιος έδωσε κάποιες θεωρίες.

Κάποιες από αυτές είναι πως δεν έχει καμία γέφυρα επικοινωνίας με την διοίκηση της Sony και ότι δεν τους προέκυψε μια ενημέρωση. Αν και ο ίδιος το πήρε λίγο πιο βαριά και συναισθηματικά η αλήθεια όπως είπε είναι μια. Κανείς δεν ασχολείται με τον ίδιο, καθώς έχουν σίγουρα μια τεράστια επιχείρηση να προσέξουν.

Λίγο περίεργες οι απόψεις του David Jaffe, καθώς από την μια πλευρά δηλώνει ενθουσιασμένος για την επιστροφή του Twisted Metal και τονίζει πως θα βοηθήσει όπως μπορεί αν χρειαστεί. Από την άλλη πλευρά αναφέρει πως η Sony έπρεπε να τον είχε ενημερώσει και πως γνωρίζει αρκετά πράγματα.

Τέλος συνεχίζει τις διφορούμενες απόψεις και λέει πως ό,τι έχει πει είναι τίμιο και αληθινό. Απειλεί εμμέσως πλην σαφώς την Sony, πως έχει τα διάφορα meeting με την εταιρεία καταγεγραμμένα, αλλά δεν θα βγάλει τίποτα στην φόρα. Και κλείνει με το πως έδωσε δύο franchises στην Sony. Ίσως και όλη αυτή η συμπεριφορά να είναι και ο λόγος που δεν επικοινώνησαν μαζί του; Τροφή για σκέψη είναι σίγουρα.

Ελάτε στην παρέα του Playstation Lab στο FB και για να μαθαίνετε νέα γύρω από το gaming. Tόσο σε ποσότητα όσο και σε ποιότητα….. κλικ στο site του Playsation Lab.gr. Ανταλλάξτε μαζί μας τις απόψεις και τις ιδέες σας!

CREDITS:ΠΗΓΗ

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
error: Naughty! No copying!!