Οι φήμες για το PS5 Pro φαίνεται να αποκτούν βάση

Θα μπορούσε, γιατί όχι...
PS5

Σύμφωνα με τελευταία της δημοσίευση, η Sony Interactive Entertainment αναζητά Senior Software Engineer για να εργαστεί στο rendering API (Application Programming Interface) του PlayStation 5. Μια τέτοια κίνηση εύλογα τροφοδοτεί τις εικασίες, οι οποίες θέλουν τη Sony να δουλεύει “αθόρυβα” πάνω στο PS5 Pro.

Η συγκεκριμένη θέση αφορά τη συμβολή στο graphics API το οποίο τροφοδοτεί τα PS5 παιχνίδια καθώς και στα εργαλεία βελτιστοποίησης λογισμικού GPU, που με τη σειρά τους είναι υπεύθυνα για την εμπειρία που προσφέρουν οι κονσόλες νέας γενιάς. Σ’ αυτή συμπεριλαμβάνονται η 4K ανάλυση, το ray-tracing και πολλά ακόμα. Η αγγελία αναφέρει επίσης, πως το άτομο που θα προσληφθεί για τη θέση αυτή, θα βοηθήσει στη δημιουργία της “αρχιτεκτονικής πολλαπλών γενεών των PlayStation κονσολών“.

Προηγούμενες αναφορές σχετικά με το PS5 Pro έχουν υποδείξει, πως πρόκειται να κυκλοφορήσει μέχρι το 2024 και θα στοχεύει σε 8K παιχνίδια.

Για περισσότερα gaming νέα μείνετε συντονισμένοι στην ομάδα του PlayStationLab.gr. Επισκεφθείτε και την ομάδα μας στο facebook για να συζητήσουμε για τα αγαπημένα μας παιχνίδια – και όχι μόνο.

Credits: ΠΗΓΗ

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
error: Naughty! No copying!!