1η Επέτειος του PS5 και τα Top Played παιχνίδια του

Και είναι μόνο η αρχή!
PS5

Το PS5 γιορτάζει την 1η του επέτειο μιας και πέρασε, όντως, ένας χρόνος από την κυκλοφορία του. Στις 12 Νοεμβρίου 2020 η Sony έφερε την νέα γενιά στο gaming και όχι μόνο. Σήμερα λοιπόν, έναν χρόνο μετά, μας αποκαλύπτει τα παιχνίδια που έπαιξαν περισσότερο οι κάτοχοι της, όχι πλέον τόσο, νέας κονσόλας.

Τα στατιστικά συλλέχτηκαν ύστερα από 4,6 δισεκατομμύριες ώρες gaming συλλογικά των χρηστών. Το οποίο νούμερο δεν αποτελεί μικρό παρόλο που υπήρχε, και υπάρχει, πρόβλημα στην παραγωγή λόγω πανδημίας. Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα Top 10 που “έγραψαν” τις περισσότερες ώρες.

  1. Fortnite
  2. Call of Duty: Black Ops Cold War
  3. FIFA 21
  4. NBA 2K21
  5. Assassin’s Creed Valhalla
  6. Destiny 2
  7. MLB The Show 21
  8. Marvel’s Spider-Man: Miles Morales
  9. Demon’s Souls
  10. NBA 2K22

Η άνωθεν δεκάδα δεν μας εντυπωσιάζει ιδιαίτερα καθώς είναι σχετικά προβλέψιμη αλλά και πάλι αποτελεί μία καλή αρχή. Φυσικά όσοι είναι κάτοχοι της προηγούμενης γενιάς δεν χρειάζεται να τα βάψουν μαύρα. Η Sony είχε ανακοινώσει τον προηγούμενο μήνα ότι έχουν αποσταλεί 13,4 εκατομμύρια “κομμάτια” συνολικά παγκοσμίως. Δυστυχώς οι ελλείψεις στα chips συνεχίζονται και επηρεάζουν όλη την αγορά όποτε οπλιστείτε με υπομονή.

Ας μην κολλάμε όμως στα αρνητικά. Η 1η επέτειος του PS5 είναι γεγονός και ελπίζουμε μέχρι την επόμενη αυτή η καθυστέρηση να αποτελεί μία κακή ανάμνηση. Φυσικά για όλα τα νέα γύρω από το PlayStation και την Sony μείνετε συντονισμένοι/ες στο PlayStationLab.gr

CREDITS: ΠΗΓΗ

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
error: Naughty! No copying!!