Αποχωρεί από την DICE ο επικεφαλής σχεδιασμού, Fawzi Mesmar

... μετά το άσχημο λανσάρισμα του Battlefield 2042.
fawzi-mesmar

Το Battlefield 2042 κυκλοφόρησε την προηγούμενη εβδομάδα, με το λανσάρισμά του να είναι κάτι παραπάνω από απογοητευτικό. Λίγες μέρες μετά την κυκλοφορία του, ο head of design της DICE αποφάσισε να αποχωρήσει απ΄ το στούντιο. Ο Fawzi Mesmar είχε υπηρετήσει ως επικεφαλής σχεδιασμού του σουηδικού στούντιο από το 2019, ενώ συμμετείχε δυναμικά στα franchise των Battlefield (συμπεριλαμβανομένου του Battlefield 2042) και Star Wars: Battlefront.

Η αποχώρησή του ανακοινώθηκε σε ένα email που στάλθηκε στο προσωπικό αυτή την εβδομάδα, στο οποίο αποκάλυψε ότι σχεδίαζε να φύγει για κάποιο χρονικό διάστημα μετά την κυκλοφορία του τελευταίου τίτλου του στούντιο.

“Ήταν απόλυτη χαρά να δουλέψω στις καλύτερες ομάδες σχεδιασμού στο γαλαξία”, ανέφερε στο email του απευθυνόμενος προς το προσωπικό. “Η απίστευτη δουλειά σχεδιασμού που κάνετε συνεχίζει να με εμπνέει καθημερινά. Ευχαριστώ που πιστεύατε σε μένα, ελπίζω να μην απογοήτευσα. Μου έγινε μια προσφορά σε άλλη εταιρία που δεν μπορούσα να αρνηθώ και είχε την καλοσύνη να με περιμένει μέχρι να αποστείλουμε το Battlefield 2042. Ήταν πολύ σημαντικό για μένα να είμαι εδώ με την ομάδα καθώς πετυχαίνουμε αυτό το ιστορικό ορόσημο”.

Η τελευταία μέρα του Fawzi Mesmar στην DICE θα είναι η 26η Νοεμβρίου. Σύμφωνα με το email του, η καινούρια του θέση του θα έχει τη βάση της επίσης στη Στοκχόλμη.

Για περισσότερα νέα γύρω από το χώρο του gaming μείνετε συντονισμένοι στην ομάδα του PlayStationLab.gr. Επισκεφθείτε και την ομάδα μας στο facebook για να συζητήσουμε για τα αγαπημένα μας παιχνίδια – και όχι μόνο.

Credits: ΠΗΓΗ

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
error: Naughty! No copying!!