Εκείνες οι γιορτές με την πρώτη κονσόλα

Μπορεί να ήταν Χριστούγεννα. Η προσμονή για την πρώτη κονσόλα, ήταν μεγάλη. Για τους πιο παλιούς ίσως ήταν ένα Atari. Σε άλλους ένα PlayStation. Για μερικά παιδιά που οι γονείς τους δεν είχαν χρήματα, ίσως ήταν μια απομίμηση. Η ανάμνηση όμως δεν μετριέται με χρήματα. Και μένει χαραγμένη στο μυαλό.

Ίσως να βρίσκεται κάτω από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο. Ίσως κάποιοι γονείς να μη τα καταφέρουν αυτή τη χρονιά. Και πάλι δεν πειράζει όμως. Οι γιορτές είναι συνώνυμο με τα παιχνίδια. Και γίνονται ακόμα πιο όμορφες και χαρούμενες. Τι και αν αλλάζουν οι εποχές, η μαγεία παραμένει. Και είναι η ίδια τόσο για μικρά, όσο και για μεγάλα παιδιά.

Πως αλλάζουν οι εποχές. Μέσα στο γιορτινό κλίμα, όταν εμείς οι μεγαλύτεροι πια ζητούσαμε ένα PlayStation 1, τώρα τα παιδιά περιμένουν πάλι. Για να πάρουν μια κονσόλα νέας γενιάς. Περιμένουν τα Χριστούγεννα ή την Black Friday. Για να γεμίσει πάλι το σπίτι με παιδικά χαμόγελα.

Ελάτε στην παρέα του Playstation Lab στο FB και για να μαθαίνετε νέα γύρω από το gaming. Πείτε μας την πρώτη σας ανάμνηση από εκείνες τις γιορτές και την πρώτη σας κονσόλα. Η το δώρο σας που αφορά το gaming. Tόσο σε ποσότητα όσο και σε ποιότητα….. κλικ στο site του Playsation Lab.gr.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
error: Naughty! No copying!!