Φήμη – Υπάρχει διαρροή στα παιχνίδια του Δεκεμβρίου

Ελπίζουμε να ισχύουν!
PS Plus December 2021 Leak

Η πρώτη διαρροή για τα παιχνίδια του Δεκεμβρίου κατέφτασε. Η Sony δεν έχει ανακοινώσει κάτι για τις νέες προσθήκες του PS Plus αλλά οι πρώτες φήμες ήδη εμφανίστηκαν.

Σύμφωνα με τον leaker αυτόν τον μήνα πρόκειται να δούμε ορισμένους τίτλους με το PS4 να έχει την τιμητική του. Η “παλιά” γενιά σύμφωνα με τις φήμες τα έχει 3 παιχνίδια τα οποία είναι τα Godfall Challenger Edition, Mortal Shell, και LEGO DC Super-Villains. Η νέα γενιά θα “ξεμείνει” με μόνο ένα παιχνίδι εκ των τριών το οποίο θα ναι το Godfall Challenger Edition.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το σχετικό tweet.

Ο συγκεκριμένος leaker έχει προσφέρει αρκετά leak στο παρελθόν. Οπότε πολύ πιθανόν να βλέπουμε τα επόμενα παιχνίδια του PS Plus για τον μήνα Δεκέμβριο. Επομένως το μόνο που μένει είναι η ενημέρωση της Sony, εφόσον διανύουμε το τέλος του Νοέμβρη όπου να ναι θα έχουμε τις πολυπόθητες ανακοινώσεις.

Η αλήθεια είναι πως τους τελευταίους μήνες οι δωρεάν επιλογές του PS Plus δεν έχουν χαροποιήσει ιδιαίτερα τους συνδρομητές. Ελπίζουμε λοιπόν αυτή η διαρροή να αντιστρέψει τις αρνητικές αντιδράσεις. Για τα νέα παιχνίδια του Δεκεμβρίου αλλά και όλα τα νέα γύρω από την αγαπημένη μας κονσόλα μείνετε συντονισμένοι/ες στο PlayStationLab.gr

CREDITS: ΠΗΓΗ, ΠΗΓΗ2

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
error: Naughty! No copying!!