Καθυστέρηση κυκλοφορίας για το Vampire: The Masquerade – Bloodhunt

Ακόμα λίγη υπομονή.
vampire-the-masquerade-bloodhunt

Η κυκλοφορία του Vampire: The Masquerade – Bloodhunt της Sharkmob πρόκειται να καθυστερήσει, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας. Το στούντιο δήλωσε, πως αποφάσισε να δώσει περισσότερο χρόνο στο battle royale παιχνίδι, έτσι ώστε να αποκτήσει καλύτερη τελική μορφή. Ενώ προηγουμένως είχε προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει τέλη του 2021 για το PlayStation 5, πλέον αναβάλλεται για το επόμενο έτος.

Σε μια ανάρτησή της, η Sharkmob ανέφερε ότι περισσότεροι από 2 εκατομμύρια παίκτες δημιούργησαν λογαριασμούς για την περίοδο της early access του παιχνιδιού. Με βάση το feedback απ’ τη δοκιμαστική φάση, δήλωσε ότι πρέπει “να εργαστεί σκληρότερα για να ανταποκριθεί στα υψηλά πρότυπα που περιμένουν τόσο αυτοί ως προγραμματιστές όσο και οι παίκτες”. Πρόσθεσε, ότι “αποφάσισε να αφιερώσει τον απαραίτητο χρόνο για να λάβει υπόψη τα πολύτιμα σχόλια που έλαβε”. Για το λόγο αυτό, αναβάλλει την κυκλοφορία του Vampire: The Masquerade – Bloodhunt μέχρι τις αρχές του 2022.

Επιπλέον, η εταιρεία τόνισε πως “έχει έναν καλό πυρήνα όσον αφορά τη μηχανική του παιχνιδιού, τα γραφικά, την ισορροπία και τη γενική αίσθηση”. Είναι απαραίτητος όμως ο περισσότερος χρόνος για να δουλέψει σε πράγματα που ζητούσαν οι παίκτες. Μερικά απ’ αυτά είναι η βελτίωση της απόδοσης και οι καλύτεροι τρόποι για τους παίκτες να κάνουν αναφορά στους cheaters.

Για περισσότερα gaming νέα μείνετε συντονισμένοι στην ομάδα του PlayStationLab.gr. Επισκεφθείτε και την ομάδα μας στο facebook για να συζητήσουμε για τα αγαπημένα μας παιχνίδια – και όχι μόνο.

Credits: ΠΗΓΗ

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
error: Naughty! No copying!!