Ο executive director των Far Cry εγκαταλείπει την Ubisoft

Όλοι κάποτε εγκαταλείπουν...
far-cry

O Dan Hay ήταν για πάνω από δέκα χρόνια ο executive producer του Far Cry franchise στην Ubisoft Montreal, μέχρι και σήμερα. Είχε ενταχθεί στο στούντιο για την παραγωγή του Far Cry 3, ενώ στη συνέχεια δούλεψε πάνω στα Blood Dragon, Far Cry 4, Primal, Far Cry 5 και New Dawn. Στο Far Cry 5 μάλιστα, είχε ενεργήσει ως creative director.

Όπως δήλωσε η Ubisoft: “Μετά από περισσότερα από δέκα χρόνια στην Ubisoft, ο Dan Hay ανακοίνωσε ότι θα ακολουθήσει ένα νέο κεφάλαιο στην επαγγελματική του ζωή και θα αποχωρήσει στις 12 Νοεμβρίου […]. Αν και ο Dan δεν έχει ανακοινώσει πού τον οδηγεί ο δρόμος του. Eίμαστε σίγουροι ότι θα του προσφέρει τις νέες προκλήσεις και εμπειρίες που αναζητά και που του αξίζουν. Ευχαριστούμε τον Dan για τις πολλές συνεισφορές του όλα αυτά τα χρόνια και του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο για το μέλλον”.

Ανέφερε επίσης, πως “στο μεσοδιάστημα, η ομάδα θα έχει επικεφαλής τη Sandra Warren στο Μόντρεαλ καθώς και μια εξαιρετικά ικανή ομάδα producers και directors, επιπροσθέτως με την συνέχιση των συνεργασιών της με μια σειρά από άλλα στούντιο σε όλο τον κόσμο”.

Για περισσότερα gaming νέα μείνετε συντονισμένοι στην ομάδα του PlayStationLab.gr. Επισκεφθείτε και την ομάδα μας στο facebook για να συζητήσουμε για τα αγαπημένα μας παιχνίδια – και όχι μόνο.

Credits: ΠΗΓΗ

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
error: Naughty! No copying!!