Ο Troy Baker και ο Roger Clark δουλεύουν μαζί σε ένα νέο παιχνίδι

Έρχεται μία επική συνεργασία!
Troy Baker

O Troy Baker (Joel,The Last of Us) δουλεύει μαζί με τον Roger Clark (Red Dead Redemption 2) σε ένα ολοκαίνουριο και άγνωστο παιχνίδι. Κάτι που έγινε γνωστό μέσω του προφίλ που έχει στο Instagram ο Roger Clark. Όπως θα δείτε και εσείς στην φωτογραφία οι δύο ηθοποιοί φορούν εξοπλισμό που ανιχνεύει την κίνηση και χρησιμοποιείται στα video games.

Αυτή η συνεργασία μας εξιτάρει σε απίστευτο βαθμό μιας και πρόκειται για 2 σπουδαίους ηθοποιούς. Και σίγουρα από τους καλύτερους στην gaming βιομηχανία. Πιο συγκεκριμένα, ο Troy Baker έχει τεράστιο ιστορικό όσον αφορά στα παιχνίδια που έχει συμμετάσχει. Μερικά από αυτά είναι τα εξής παρακάτω. The Last of Us, The Last of Us: Part 2, Uncharted 4: A Thief’s End, Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain, BioShock Infinite, Batman: Arkham Knight, Persona 4, Resident Evil 6 και άλλα πολλά. Από την άλλη ο Roger Clark έγραψε ιστορία με την ερμηνία του στο Red Dead Redemption 2.

Όσον αφορά το ίδιο το παιχνίδι, αναπτύσσεται από το Fallen Leaf studio. Πρόκειται για ένα παιχνίδι τρίτου προσώπου και θα μας αφηγείται την ιστορία των 2 πρωταγωνιστών, των Jacek και Jessica. Τέλος, το παιχνίδι θα τρέχει στην καινούρια μηχανή γραφικών Unreal Engine 5. Η ημερομηνία κυκλοφορίας του οριοθετείται για το 2023.


Για περισσότερα νέα γύρω από το gaming, μείνετε συντονισμένοι στην ομάδα του PlayStationLab.gr! Επιπλέον, αν σας αρέσουν οι gaming συζητήσεις ελάτε και στο group μας στο Facebook!

CREDITS: ΠΗΓΗ

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
error: Naughty! No copying!!