Θα δέχεστε ειδοποιήσεις για έκπτωση στα παιχνίδια της Wishlist σας

Ενημέρωση για τα πάντα!
Wishlist

Το Playstation Store Wishlist πλέον θα στέλνει ειδοποιήσεις όταν τα παχνίδια που επιθυμούμε να αγοράσουμε μπαίνουν σε έκπτωση! Αυτό ισχύει για τίτλους του PS5 αλλά και του PS4.

Η αλήθεια είνα ότι το Playstation Store θέλει λίγο δουλειά ακόμα ώστε να γίνει ένα από τα καλύτερα μέρη για να αγοράσεις παιχνίδια. Η Sony μέσω ενός tweet μας έδειξε αυτό το feature και πολλοί αναρωτιούνται αν αυτό είναι καινούργιο.

Ακόμα δεν είναι γνωστό αν αυτό το feature δουλεύει 100%. Πολλοι χρήστες έχουν λάβει ειδοποιήσεις ενώ αρκετοί άλλοι όχι. Καλό θα ήταν αν έχετε παιχνίδια που επιθυμείτε να αγοράσετε στο μέλλον να το ενεργοποιήσετε. Τώρα που πλησιάζει Black Friday, είναι αρκετά πιθανό να δούμε μεγάλες εκπτώσεις.

Για να το ενεργοποιήσετε αυτό το feature για αρχή πηγαίνετε στις ρυθμίσεις που ειναι επάνω δεξιά στην οθόνη σας. Σκρολλάρουμε προς τα κάτω και βρίσκουμε το Notifications. Ύστερα πηγαίνοντας ξανά προς τα κάτω βλέπουμε το Wishlist Updates. Το βάζουμε always show και ενεργοποιούμε και το Show Pop-ups. Για όποιον επιθυμεί, μπορεί να δέχεται ειδοποιήσεις κατά τη διάρκεια παιχνιδιού, video και broadcast.

Για όλα τα νέα του Playstation αλλά και του Gaming γενικότερα μείνετε συντονισμένοι στο www.playstationlab.gr

CREDITS:ΠΗΓΗ

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
error: Naughty! No copying!!