Φήμη – Έρχεται remake για το The Order: 1886 στο PS5

Η απρόσμενη πληροφορία της ημέρας
The Order

Ένας από τους πολλά υποσχόμενους αποκλειστικούς τίτλους του PlayStation 4, The Order:1886 φαίνεται ότι θα αναδημιουργηθεί στα πρότυπα της νέας γενιάς. Σύμφωνα τουλάχιστον με κάποια εμπορικά σήματα που ανακαλύφθηκαν πρόσφατα για το παιχνίδι.

Η Sony Interactive Entertainment κατέθεσε ένα νέο εμπορικό σήμα για το The Order: 1886. Υποδηλώνοντας έτσι ότι ίσως ένα πιθανό remake ή remaster μπορεί να είναι στα σκαριά.

Το εμπορικό σήμα, το οποίο αφορά “λογισμικό βιντεοπαιχνιδιών με δυνατότητα λήψης“, κατατέθηκε τον Δεκέμβριο του 2021. Φαίνεται να είναι εντελώς ξεχωριστό από το αρχικό σήμα του Φεβρουαρίου 2015 για το αρχικό παιχνίδι.

Ο τίτλος της Ready at Dawn κυκλοφόρησε το 2015 για το PlayStation 4, ως ένα παιχνίδι δράσης-περιπέτειας τρίτου προσώπου. Στη λίστα των Project που έχει αναλάβει το στούντιο προηγουμένως, συμπεριλαμβάνεται μια σειρά από spinoffs του God Of War, συμπεριλαμβανωμένων το Ghost Of Sparta και Chains Of Olympus.

Το παιχνίδι διαδραματίζεται σε ένα εναλλακτικό Steampunk Λονδίνου ακολουθώντας τους Knights Of The Round Table. Οι οποίοι βρίσκονται αντιμέτοποι με λυκάνθρωπους, βρικόλακες και άλλες υπερφυσικές απειλές.

Ενώ ο τίτλος, ήταν τεχνικά εντυπωσιακός και είχε κάποιες εξαιρετικές ιδέες, η γενική συναίνεση ήταν ότι ήταν πολύ σύντομο. Ένα remake θα έδινε στο The Order: 1886 την δεύτερη ευκαιρία που άξιζε, αλλά παραμένει ασαφές γιατί ακριβώς κατατέθηκε το εμπορικό σήμα.

Σε αυτό το σημείο να πούμε, ότι είναι εξίσου πιθανό ότι η SIE κατέθεσε το εμπορικό σήμα για να συνεχίσει να πουλά το παιχνίδι του 2015 μέσω του PlayStation Network, αν και το γεγονός ότι κατέθεσε ένα ξεχωριστό εμπορικό σήμα αντί να ανανεώσει το τρέχον είναι ελαφρώς ύποπτο.

Όπως πάντα εσείς μείνετε συντονισμένοι για όλες τις εξελίξεις και πρόσθετα νέα για το PlayStation και την Sony στο PlayStationLab.gr.

Credits: ΠΗΓΗ

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
error: Naughty! No copying!!